Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś będzie wiedział

Po czym poznać czy ktoś ćpa?

Polecane posty

Chodzi o to,że niby znam podręcznikowe oznaki pozwalajace sie domyślić,że ktos bierze narkotyki,ale bardzo sie zdziwiłam jak dowiedziałam sie,że jeden z grupy moich nowych znajomych wciąga amfę.Podoba mi sie jeden koleś z tej grupy i chciałabym sie dowiedzieć,czy on też bierze,bo jak tak to nie będę się w to angażować.Ale jak to zbadać??

Gość srututuooooo
na wstepie nalezy zajrzec mu w batki czy jego pebnisa nie wsysło:) a tak na poważnie moiżna sprawdzic np poprzez to czy nie ma cały czas zimnych rąk czy koleś boi sie swojego odbicia w lustrze:) nadmierne skupienie się nad syfami np. może wskazywać że cosik brał, nadpobudliwe zachowanie, białe dziurki w nosie (zaraz po), farmaceutyczny zapach skóry, kapeć w ryju, czeste zucie gumy cos do picia przy sobie, powiekszone źrenice

Gość zapros
go na opiad ,jak bral amfe,koke to nic nie zje

Gość a jak pali fajki
to bedzie jeszcze wiecej palil po

Gość srututuooooo
z tym jedzeniem to róźnie może być kolega mój w który kiedyś miał z tym stycznosc mówi ze jak ktos jest zaawansowany to bedzie jadł normalnie

On pali,ale nie jakoś szczególnie dużo,często ma przy sobie picie,ale to chyba nie objaw ;) Sytuacja jest tym bardziej skomplikowana,że on bierze jakieś odżywki czy zwykły koks,więc nie wiem co może być skutkiem ubocznym,a co objawem ćpania

Gość ja jak jestem po kresce
to centralnie ide na dwudaniowy obiad :classic_cool:

Gość zaaaal
kto po amfie nie może patrzeć w odbicie ? haha. ona nic nie daje, po za pobudzeniem. to jak kawa. ale fakt - zwracać uwagę na oczy. są wtedy specyficzne. i po fecie i po koksie. przeszklone, bardziej wyraźne. można też zwrócić uwagę na trzęsące się dłonie. picie, szczękościsk jak najbardziej no i krew z nosa po kokainie, ale to przy częstszym stosowaniu, bo na ogół dzień po wciąganiu leci, bądź po nocy. :) Ps. Jeśli on wciąga to nie ładuj się w to jeśli Ty też nie chcesz brać.

a jeszcze jedno zauwazyłem zawsze w mc donaldzie kradnie słomki do napojów ale nie wiem czy to wazna informacja

Gość zaaaal
kradnie słomki bo są wygodne do wciągania - proste :P

Gość laj laj laj laaj
Ogólnie zazyczaj jest tak, że jak jest jakiś krąg znajomych tonie jedna osoba bierze (fetę, czy tam kokę), a parę jak nie wszystkie. To jest tak że tego typu narkotyki działają lepiej w towarzystwie, ale bynajmniej nie 'trzeźwym'. Więc bardzo możliwe, że ten Twój kolega wciąga :P

Gość gość
:)to tego nie da sie wytlumaczyc w ogole chyba 999 www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg