Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojjee siee

Pomóżcie, bo wariuję!

Polecane posty

Gość bojjee siee

cześć, opowiem Wam wszystko jak po kolei było... Otóż w połowie sierpnia przeżyłam swój pierwszy raz, wyglądał on dość niepoważnie bo odbyło się tylko kilka ruchów, potem po kilku dniach powtórzyłam i również tak wyglądał. Pod koniec sierpnia dostałam okresu, był on normalny, raczej w niczym nie różnił się od poprzednich, potem 20 września znów dostałam okresu, po okresie pieściłam się z moim chłopakiem i doprowadziłam go do wytrysku (na brzuch, dokładnie na bok), powtarzało się to kilka dni, w czasie gdy ja robiłam mu dobrze, on robił i mi wkładają palce do mojej @. Raz zdarzyło się tak, że doprowadziłam go do wytrysku, on poszedł się umyć, mył ręce (jak zapewnia) i powtórzyliśmy wcześniejszą sytuacje.. I teraz mam problem... Od ok. 7 października bolały mnie sutki.. około tygodnia temu przestały i zaczęły boleć mnie piersi - dziś już ustają, ale nadal nie mam okresu... a ostatnio miałam 20 września... martwie się.... dodam, że miałam ostatnio dużo powodów do stresu... Podpowiedzcie, czy moge być w ciąży? Bardzo się boję...

Gość frekj
Nie jesteś w ciąży ale jak sie boisz to zrób test ciążowy i już.

test, test i jeszcze raz test....a poza tym stres tez wpływa na hormonki....chociaż ja miewam masę stresów to jeszcze mi się nie zdarzyło opóznionko:)

Gość zapewniam cie ze nie
Pozdrawiam:P

Gość bojjee siee
Mama mi mówi, że jak jutro się nie pojawi to zrobimy test. Naprawdę już panikuję, nie było możliwości, żebym zaszła w ciąże chyba... Ale panikuję, bo nie dostaję okresu! Prosze podpowiedzcie mi coś...

Gość bojjee siee
Proszę o pomoc.

Gość fhcbfhjcbd
jak nie był w tobie to raczej nie jestes w ciązy

Gość bojjee siee
Nie, nie był we mnie. Nie zdarzyło się jeszcze by podczas wytrysku był we mnie. Opisałam wszystko co przeżyłam... Proszę o więcej opinii.

Gość bojjee siee
Czy ktoś mi coś jeszcze podpowie?

Gość bojjee siee
Podnoszę mój wczorajszy topik.

Gość bojjee siee
Podnoszę mój wczorajszy topik.

Gość stresujesz się i stąd
opóźnienie :) Nie przejmuj się. Na pewno nie jesteś w ciąży :)

Gość bojjee siee
Boże, dziękuję za Twoją odpowiedz. Już dziś płakałam przez to... Poproszę jeszcze kilka opinii.

Gość tkstku
opowiedziałaś o tym mamie?? wszyscy ci piszą, że nie jesteś w ciązy a ty nadal niezadowolona, wiec napiszę ci to co chcesz usłyszeć - tak możesz być w ciąży, pewnie twój chłopak niedokładnie albo w ogóle nie umył rąk i na palcam przeniósł spermę, ty byłaś akurat w środku cyklu i miałaś owulację, więc....poza tym ból sutków i piersi to najczęściej pierwsza oznaka ciąży, no poza tą, że nie ma okresu. zadowolona?

Gość bojjee siee
Nie bardzo :). Ale dziękuję za wypowiedz Twoją. Przepraszam, że tak prosze i prosze o te wypowiedzi i opinie ale naprawde to co przeżywam teraz jest czymś nieprzyjemnym i dość stresującym. O wszystkim mama wie, jest ze mną cały czas.

Gość page
nikt tak naprawde nie wie czy jestes w ciazy bo w łozku z wami nie byl, ale bardzo czesto okres sie spoznia przez strach przed ciaza, zrob test, daje pewnosc;>