Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda1986

Szpital Św. Rodziny bardzo proszę o opinie na temat tego szpitala

Polecane posty

Zamierzam tam rodzić i chciałabym się czegoś dowiedzieć,jakie panują tam warunki,czy personel jest miły w stosunku do pacjentek,co trzeba zabrać ze sobą itd.

Gość słyszałam że
jest tam intymniej i bardziej ludzko niż na Polnej. Polna to taki taśmociąg a Św. R. jednak mniejsza klinika i bardziej przyjazny personel. ale tak tylko słyszałam, nie mówię z doświadczenia, bo nadal sama się zastanawiam w którym szpitalu w Poznaniu rodzić ...

Ja jestem za tym szpitalem z tego względu,że dzieci po porodzie są zabierane i przywożone tylko na karmienie,wielu moich znajomych szokuje moje podejście, ale ja po czymś tak wyczerpującym jak poród zamierzam odpocząć chociaż te 3 dni a nie taka obolała od razu zajmować sie dzidzią...

Gość dsxfxfdx
no a chcesz sie zarazic gronkowcem??jestem studentka i miałam tam praktyki i uwierz mi Polna to najlepsze rozwiązanie.

Gość zzciekkawiona
gronkowiec w Św. Rodziny to norma? kilka moich znajomych tam rodziło i wspominają bardzo dobrze. szczególnie jeżeli chodzi właśnie o zabieranie dziecka, to super opcja, można odpocząć.

Gość gość
Studentek prosze nie sluchac, bo co one moga wiedziec.Tak jak pani pisze, ryzyko zarazenia jest takie samo w kazdym szpitalu, jak i przychodni.A co do oddania dziecka i odpoczynku, to juz tak nie jest.Jest nowo otwarty oddzial rooming i tam mama jest z dzickiem 24 godz.na dobe.

Gość gość
rodziłam 1,5 roku temu i dziecko jest przy mamie nie zabieraja !!!!

Gość gość
nie chca tam za nic robic cesarskich ciec, znajomej dziecko jest przez to kaleka, bo przeciagali sprawe

Gość gość
wiem ze ten szpital ma dobre opinie, ALE ja jestem na NIE. Trafilam do nich z podejrzeniem ciazy pozamacicznej, oni zrobili mi zabieg lyzeczkowania a ciaza byla zlokazliwoana w jajowodzie!! Wypisali mnie za szpitala w "stanie ogolnie dobrym". Po 2 tygodniach zamdlalam i o malo co nie umarlam, bo mialam krwotok wewnetrzny. Nigdy juz tam moja noga nie stanie