Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjvghv

Jak myślicie spotkać się?

Polecane posty

Gość hjvghv

Sytuacja wygląda tak: Ja jestem w ciąży z mężem nie utrzymuje kontaktu od jakiegoś czasu... tak wyszło... niestety. Jest mi cholernie źle samej, chciałabym po prostu z kimś poagadać nie mówie tu o wielkiej miłości i związku tylko spotkać się pogadać... ale on ma żonę, nie układa im się, ona jest ale jak by jej nie było. Zastanawiam się czy iśc z Nim na kawe czy odpuścić sobie? Nie chce rozwalać ich małżeństwa ale przecież spotykanie sie na kawie to nic złego...

żonaty facet jak chce wyrwać dupe to zawsze mówi: "z żoną mi się nie układa, chyba się rozwodzimy, już jej nie kocham, ona jest zła" itp itd ty oczywiście w to wierzysz:D na kawe zawsze można iść 🖐️

Gość hjvghv
Raczej nie wyrywałby kobiety w ciąży :) Mnie chodzi tylko o to, żeby mieć z kim pogadać...

spotkaj sie jak odejdzie od żony tak będzie uczciwiej jeśli mu sie nie układa albo układa tylko sciemia Cię

Gość hjvghv
O ciąże widać i wie o niej ode mnie. Ale własnie uświadomiłam sobie, że sama siebie okłamywałam, że to miała być tylko kawa. Spotkanie miało byc z córeczką, żebym mogła ją poznać i jak zona bedzie w pracy he Nie nie jednak podziekuje

jesteś w ciąży po co się w to pakować będziesz miała problemy jak sie żona jego dowie a to się może odbić na twoim zdrowiu zawsze możesz umówic z jakimś wolnym facetem :)

Gość hjvghv
Nie spotkam się z Nim. DObrze, że w pore sobie to uświadomiłam. Dzięki

Gość niezly koles
co smi tu kitem jedzie...ze ciezarna kolezanke chce wyrwac i dziecko mial na spotkanie wziasc...dziwne to

Gość hjvghv
My sie znamy tak piąte przez dziesiąte, przypadkiem sie spotkaliśmy i jakiś czas temu zaproponował spotkanie ale odmówiłam, później pisaliśmy na necie i znów zaproponował spotkanie i powiedział o córeczce, że chciałby, żebym ją poznała... Pisał, że jest mu źle samemu, że ona jest ale jak by jej nie było itp ciągl myślałam, że po prostu żali się, przecież ja w ciąży jestem więc gdzie chciałąby coś więcej i kurcze już sama nie wiem... ale lepiej jak sie z Nim nie spotkam i przestane pisac. Po co komplikowac sobie bardziej życie