Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość racja jest po mojej stronie

samotne kobietki vs samotni faceci

Polecane posty

To jest jakaś ironia losu, ale jak patrzę na samotne dziewczyny w moim wieku to wszystkie są naprawdę fajne, normalne, laski do życia :), natomiast panowie to jakaś totalna pomyłka. A jeśli któryś jest ładniejszy to murowane, że dziwak, manipulant, egoista, albo jakaś życiowa fajtłapa. Powiedzcie, czy wy też odnosicie podobne wrażenie?

kluczowym problemem tego głupiego, bądźmy szczerzy, tematu jest "moim wieku". Biorąc pod uwagę, że obowiązująca norma społeczna nakazuje wiązać się młodym kobietą ze starszymi facetami a i faceci wolą młode kobiety z przyczyn czysto estetycznych to w wyniku tego w zaawansowanym wieku zostają wolni tylko nieatrakcyjni faceci i sfrustrowane księżniczki bądź brzydule. Dodatkowo pomimo tego, że w całej populacji w wieku rozrodczym mężczyzn jest więcej od kobiet to w dużych miastach, gdzie pewnie mieszka autorka, występuje nadwyżka liczby kobiet nad liczbą mężczyzn. z tego wszystkiego wynika po prostu że autorka i jej rówieśniczki są po prostu stare :classic_cool:

wygórowane? raczej normalne oczekiwania, co do drugiego człowieka, który ma być partnerem na całe życie.

pleciesz bzdury bnb. Wniosek jest taki, ze niestety, ale przeważająca większość samotnych panów powyżej progu dorosłości po prostu nie nadaje się do wspólnego życia. z wielu względów. natomiast w kobietach można wybierać do woli, pierwsza z brzegu będzie ok.

"ty, ale przeważająca większość samotnych panów powyżej progu dorosłości po prostu nie nadaje się do wspólnego życia. z wielu względów. natomiast w kobietach można wybierać do woli, pierwsza z brzegu będzie ok." opisz te wymagania 🖐️ zresztą coś masz z głowa bo jak idziesz ulicą czy przeglądasz NK, masz znajomych ze studiów/pracy/kursu rosyjskiego to jakoś wszyscy sąnormalni jak większość mają noramalne życie... praca/szkoła/rozrywki/związki wszystko typowe i codziennie normalne. zwykli ludzie gdzie ty znajduszesz innych? po najgorszych miejsckich dyskotekach na które wpuszczają tylko w dresie adibasa i z bmw z niemiec? :P wiec albo to albo masz chore wymagania typu 25 lat, praca za 5 tyś, własne mieszkanie, samochód, 170 IQ, etc.......

mówię właśnie o tych normalnych znajomych, a nie dyskotekowych lowelasach

a co do offermy - masz rację, co tu ukrywać są to moje spostrzeżenia, nie jestem oczami całego świata.

Gość pisz po polsku brydalu
NIE: "nakazuje wiązać się młodym kobietą" TYLKO: "nakazuje wiązać się młodym kobietOM" KOBIETOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAPAMIĘTASZ??????????????????????????????

no i bnb zostałeś skreślony już na starcie za ortografię ;)

Gość pisz po polsku brZydalu
tak tak, miało być brzydalu ale mi się zjadło:)

" To jest jakaś ironia losu, ale jak patrzę na samotne dziewczyny w moim wieku to wszystkie są naprawdę fajne, normalne, laski do życia , natomiast panowie to jakaś totalna pomyłka. A jeśli któryś jest ładniejszy to murowane, że dziwak, manipulant, egoista, albo jakaś życiowa fajtłapa. " co do facetów to się zgadza - wystarczy spojrzeć na forumowe ciapy, jak oferma, cream czy kabel usb. co się jednak tyczy samotnych kobiet - to pasztety po trzykroć. na świecie panuje prosta jak drut zasada - atrakcyjna kobieta nigdy nie jest sama. same są pasztety, tuczniki albo nieudaczniczki. pokażcie mi atrakcyjną samotną laskę :D także tłuste doopy z działu diety - dorabiajcie filozofię do swej frustracji spowodowanej brakiem powodzenia u płci przeciwnej :)

"o i bnb zostałeś skreślony już na starcie za ortografię" jakim starcie? to tu był jakiśwyścig? jESteŹ aSz Tak zDEsPeRoFFana? "mówię właśnie o tych normalnych znajomych, a nie dyskotekowych lowelasach" i czego brakuje tym normalnym znajomym, wasza łaskawość?

mamy tu doskonały przykład jak prawiczki alegricznie reagują na wytykanie im dziewictwa :) a teraz jeszcze raz - oferma, daj głos! :)

--->Jarrek_84 Pozwolę sobie się z szanownym kolegą nie zgodzić:) Osobiście znam dziewczęta piękne, dorodne a same. Udają oczywiście singielki, główkę trzymają wysoko …ale kiedy się posłucha dłużej co mówią, to słychać, że gryzie je samotność. A co jest powodem? Właśnie wysokie wymagania, Ale w międzyczasie stają się coraz starsze, a więc i zbrzydną:) i już będą pasowały do Twojej teorii:)

jarek ---> pozamiatałeś bnb ---> manipulanci albo chroniczne brudasy, o dziwo, ostatnio dodałam do tego spisu hipochondrię

a tak w skrócie to po prostu cwane, porcelanowe laleczki z tych chłopaków ;)

"ego spisu hipochondrię" i.....? jak jeszcze chodzi i robi badania to już:classic_cool: przynajmniej nie dowie się że ma powiedzmy raka albo gruźlicę na miesiąc przed rok przed smiercią :P "manipulanci " a kobiety to nei manipulują? pewnie nei zauważasz bo na koleżanki nie patrzysz pod kontem związku "hroniczne brudasy" rozwiń

Nigdy nie miałem dziewczyny 25 - samice boją się samotności, muszą mieć kogokolwiek choćby po to, by pokazać się z nim na ślubie kuzynki. to nie zmienia faktu, że istnienie atrakcyjnej samotnej laski jest przypadkiem spotykanym równie często jak czterolistna koniczynka

--->a tak w skrócie to po prostu cwane, porcelanowe laleczki z tych chłopaków Niby dlaczego? To raczej wy jesteście cwane i nas chcecie wykorzystać. Ale proszę o argumenty -->Jarrek_84 A ja znam taką jedną ale w sumie fakt, choć jest nie brzydka to ma pewien powiedzmy defekt..

nic się ze sobą nie kłóci nikt nie powiedział, że wszystkie te cechy trzeba mieć naraz serio, chłopaki, myjcie się, a nie śmierdzicie na odległość...

my chcemy kogoś wykorzystywać? panowie tez bywają bardzo interesowni w kontaktach ze znajomymi jak i z własnymi dziewczynami. a co do cwaniactwa - takich spryciarzy poznaję co rusz, często nawet ich lubię.