Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Moja partnerka stała się szczęśliwa, zdrowsza i kochana

Polecane posty

Od kilku tygodni pomimo oporów z jej strony udało mi się postawić nasze stosunki na inny układ. Do tej pory stękała narzekała, nawet wyzywała mnie itp. Teraz codziennie po obiedzie masuję jej stopy. Zaczynam od miejsca nerek w środku stopy. Naciskam około 1 min. ażeby otworzyć kanały energetyczne. Potem zaczynam masaż stóp od palców do stopy i zewnętrzną część. Zabieg ten trwa około 30 min. Na drugi dzień przed wstaniem z łóżka szczotkuje ją od stóp poprzez nogi, uda, brzuch, piersi aż do siji. Potem odwraca się i szczotkuję znów od stóp w kierunku serca nogi, uda dupeczkę plecy, wszystko to trwa około 10 min. Pod koniec masuję jej glowę obrośniętą włosami. Ona w tym czasie bierze mojego fiutka do ręki i bawi się z nim. Jeżeli ma ochotę na seks to zaczyna mnie całować jezykiem. Od tej pory mamy wspaniałe obejście ze sobą. Respekujemy się wzajemnie, dużo się śmiejemy w lóżku próbujemy coraz to inne pozycje, które były przedtem nie do pomyślenia, no i zyjemy szczęśliwie. Zalecam wszystkim parom robić to co my teraz robimy. Proszę wszystkich narkomanów, alkoholików, faryzeuszy, obłudników, złośliwców i psychomanów o nie pisanie żlośliwych uwag!

Gość popłakaaaałam się
"Pod koniec masuję jej glowę obrośniętą włosami." Zaskakujące :D

Gość hahahahaaaaa
powiem mojemu mezowi zeby mnie tez wyszczotkowal :D

Ale jeszcze powinień zrobić masaż stóp. Nie należy zapominać otworzyć kanały enegetyczne w miejscu nerek.

teściowa miała być:) Proszę wszystkich narkomanów, alkoholików, faryzeuszy, obłudników, złośliwców i psychomanów o nie pisanie żlośliwych uwag! No i nie ma komentarzy. Ech kafe i to towarzystwo:D

Gość Chamster
później zjadam pchły ze szczotki, czasem gotuję z nich zupę

Gość Gamster
Prawie sami psychopaci albo narkomani zabieraja tu glos. Wiesniaki bez kultury!

komarzyca - dzięki za poprawe humoru - parsknęłam śmiechem na całe biuro ehheehehh

Gość komarzyca wymiata
:D

Gość po tytule myslalam ze dlatego
ze ja rzuciles ...

Gość Fiutek121
Próbować jest lepiej niż studiować!