Gość mkndm Napisano Październik 21, 2009 Mam czarne włosy od 3 lat...Dziewczyny kilka razy zdarzyło mi się farbowac włosy czarną farbą pallete ( wiem jestem głupia) to trwała farba a wyjsc z czarnego to koszmar.Ogólnie chciałabym wrócic do naturalnego koloru włosów (miodowy blond) jedna z fryzjerek mi odradziła gdy usłyszała o pallete druga zaś powiedziała ,że da się rozjaśnic.W sumię to samo powiedziała mi koleżanka przyszła fryzjerka,że jasną blondyną to już nie będę ale miodowy odcień i brąz da się jeszcze zrobic bo miała w salonie dziewczyne która z czarnego przeszła na miodowy odcień i wyszedł za pierwszym razem.No w sumie to mamy 21 wiek więc jest teraz więcej kosmetyków i możliwości..;p...Ostatnio czytałam komentarze o farbie pallete i poprostu boję się ,że mi nie wyjdzie;/ Fakt nie stosowałam jej ciągle przez 3 lata tylko zdarzyło mi się z 5 razy ale i tak mam obawy. A może któraś z was miała podobny problem? Chciałabym zaczerpnac waszych opinii na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach