Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alf88

czy facet może chodzic na aerobik?

Polecane posty

Gość alf88

Chciałbym się zapisać na takie zajęcia w klubie, ale nie wiem czy to nie jest tylko dla kobiet. Co o tym sądzicie?

Gość maranka
jeśli na ogłoszeniu nie jest napisane, że jest tylko dla pań spokojnie możesz chodzić :) ja też chodzę i co jakiś czas przychodzi jeden pan :)

Gość alf88
dziewczyny, jak myślicie?

Gość alf88
maranka, a jak mu idzie?

Gość maranka
radzi sobie całkiem dobrze muszę przyznać :) bo to starszy pan a ćwiczenia bywają bardzo intensywnie :) także uważam, że powinieneś iść spróbować :)

Gość saagfsdhgdf
Ja nie widzę przeszkód. Co prawda myślałabym o takim gosciu, że przyszedł wyrywać, ale co z tego? Jak chce, to niech chodzi. U mnie na studiach była taka jedna grupa aerobicu, gdzie przyszedł student (zapisał sie na aerobic, bo gdzie indziej już nie znalazl miejsca) i prowadząca mu najpierw naopowiadała, że aerobic jest dla mężczyzn niewskazany, bo jakieś tam mięśnie coś tam, a jak on sie nie zniechęcił, to zaczęła go gnębić i wyśmiewać. Głupie torbiszcze

Gość kotka brytyjska krótkowłosa
Mój mężczyzna chodzi. I jego zasługą jest to, że ja zaczęłam chodzić. Na początku był jedynym facetem na sali, niedawno pojawiło się dwóch nowych "kolegów";)

Gość alf88
może jeszcze ktoś się wypowie?

Gość u mnie na aerobik
czasami przychodza faceci, ale bardzo rzadko, moj facet tez chce przyjsc tylko jakos jeszcze nie doszedl :P