Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

pomozcie

Polecane posty

mam takie pytanie do wszystkich ktore juz przechodzily ciaze, jestem w 12 tygodniu i nie mam zadnych dolegliwosci, wszystko mi przeszlo, czasem mnie brzuch boli pod wieczor, ale lekko, piersi juz nie bola, mdlosci nie mam zadnych do tego nic nie przytylam, czy to normalne, zaczynam sie bac czy dzidzius jeszcze zyje

ciesz sie, ze nie masz dolegliwosci i ciesz sie ciaza, to nie jest znak, ze cos niedobrego sie dzieje - to tylko lekarz podczas badania moze stwierdzic

Gość garkotluk
ciesz sie ze nie masz dolegliwosci :-) Jak chodzosz regularnie ne kontrole to nie masz sie o co martwic :-)

Gość do zaniepokojonej mamy
wszelkie dolegliwosci mijają zazwyczaj właśnie 0o 12 tygodnia ciąży. Wszytsko jest wręcz książkowo :)

wizyte mam za tydzien dopiero, wtedy sie wszystko okaze, mam jakies dziwne przeczucia ze cos jest nie tak, naczytalam sie glupot ze jak ustaja wszystklie objawy, nie przybiera sie na wadze, to znaczy ze dzidzius nie zyje, chyba niepotrzebnie czytam te glupoty i sie tylko fazuje... to moja 1 ciaza i strasznie chce zeby wszystko bylo dobrze.