Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pussygalore

czarne z brazowym??

Polecane posty

Gość pussygalore

Czy wg Was kolor brazowy moza laczyc z czarnym? Lamie sobie nad tym glowe od kiedy dobra kolezanka parsknela smiechem gdy powiedzialam jej, ze pod czarny kardigan zaloze brazowa koszulke. Wykrzyknela, ze te kolory w ogole do siebie nie pasuja. Od tamtej pory ciezko mi laczyc oba te kolory i unikam ubierania sie na czarno-brazowo. Moze sie myle, co Wy o tym myslicie?

Gość słodka ala
czarny mozna łaczyc z kazdym kolorem

Gość nie zgodzę się
lepiej nie łączyć czarnego z brązowym, choć to zależy też od odcienia brązowego

Gość pussygalore
Dziekuje za odpowiedzi. Mimo opini, ze czarny mozna laczyc z kazdym kolorem do brazowego zdaje sie nie do konca pasowac... Mimo tego widuje na ulicy ludzi ubranych na czarno-brazowo. Jaki wobec tego odcien brazowego pasuje do czarnego?

Gość zimny brąz
po za tym takie połączenie jest bez wyrazu i nudne. Lepiej łączyc jeden ciemny kolor (czarny) z kontrastowym - żywym. Np. Czarny + fuksja, fiolet, zieleń itd

Gość gruszkakula
A ja uwielbiam łączyć czarny z brązowym, pod warunkiem, że brązowy jest raczej ciemny i chłodny, taka gorzka czekolada. Do takiego zestawu warto też dodać jakiś kontrastowy element.

Ja raczej mało chodzę w brązowym, ale mam golf w kolorze ciemno brązowym i bardzo lubie go nosić do czarnych jeansów. Tak samo mam spódnicę w różnych odcieniach brązu i noszę ja tylko do czarnych bluzek. Nie lubie poączenia brązu z innymi kolorami niż czarny.