Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żadna księżniczka

Jak to jest?

Polecane posty

Gość żadna księżniczka
Może, ale gdybyś osobniku przeczytał cały wątek wiedziałbyś, że ci normalni podobno się boją podchodzić a jak już poznają, to boją się zrobić czegokolwiek więcej.

Gość kuleczkaX
hahaha a ja nie rozumiem waszego czepiania sie ksiezniczek skoro autorka ma nick zadna ksiezniczka to w sensie mysle, ze zadna z niej ksiezniczka a nie ze rzadna czyli brzydka :D

Gość do żadnej księżniczki
Ale na jakiej podstawie mówisz, że boją sie podchodzić. Przeczytałem cały wątek i pytam, bo koleżanki Ci tak powiedziały? dwóch kolegów z pracy? uwierz, ze jesli kobieta wysyla stosowne sygnaly kazdy 'ten normalny facet' chwyci przynęte. I mówie to jako normalny facet, ale bez brzuszka;p

Gość lekarz psychiatra
Czy do Ciebie nie dociera ? NIE NIE BOJĄ się jesteś w błędzie. Nie podchodzą bo NIE są tobą zainteresowani nie ma innej możliwości skoro wysyłasz im sygnaly, a oni cie olewają,unikają czy nazwij sobie to jak chcesz. Nie dopuszczasz do siebie jedynej odpowiedzi która jest zresztą oczywista.To nie chodzi o to ile zarabiasz,nie boją się twojego oszałamiającego intelektu :D, ekstra wyglądu tylko zwyczajnie NIE podobasz się im.

Gość żadna księżniczka
A gdzie ja wspomniałam coś o kolezankach? Pisałam o kolegach, głownie z pracy. I to, dlaczego tak myslę, też juz padło.

Gość żadna księżniczka
psychiatra sie pokazał :P

Sa rozne gusta i to jest faktyczna odpowiedz , nie ma mozliwosci takiej, ze facet nie podejdzie bo jestes za ladna/ inteligentna itp itd - jesli dajesz mu sygnaly to on wtedy nie patrzy już na te róznice o ktrych wspominalas wczesniej

Gość lekarz psychiatra
Oni chcą być mili a na forum anonimowo większość napisała ci PRAWDĘ której to prawdy być może by nie powiedziała znajomej,znajomemu etc. Szukasz adoracji a nie odpowiedzi więc zmień temat i załóż temat z kółkiem różańcowym gdzie wszyscy będą biadolić i wzajemnie się pocieszać to i tych krytykujących tam nie będzie. Już na pierwszej stronie miałaś wszystko wyjaśnione ale czekasz aż ktoś napisze co chcesz usłyszeć.

A jesli mowil Ci to kolega z pracy zwyczajnie chciał Ci sprawić komplement ot tyle

Gość lekarz psychiatra
Pokazał bo jak pisał ma alergie :P

Gość żadna księżniczka
I to jest interesująca mnie odpowiedź. Czyli ilu facetów w rozmowie, tyle możliwości rozwiązania sytuacji :) Ci w prayc mówią inaczej, wy inaczej a jeden to nawet ze skóry wylazl - tak się zdenerwował :P

Gość żadna księżniczka
psychiatra, po co to czytasz skoro Cie to nie interesuje? :> po to, zeby tylko cos napisac :) idz Ty lepiej zajmij się czyms pożytecznym :)

Gość tylko czasem
nie pomyśl, że psychiatra też Cię adoruje..

Gość żadna księżniczka
Na koniec, kilku osobom dziękuję za rozmowę, podszywom za jej 'uroznaicenie" przez co niektorzy jeszcze bardziej się denerwowali, a tym niezrównoważnonym emocjonalnie życzę spokoju, bo to tylko forum, wiec Twoje niby poważne wypociny poszły na marne :) Ośmieszasz tylo siebie, bo na forum każdy może zakładać wątek o czym chce - chcesz to piszesz, nie to nie. Pokazałeś swój poziom tylko mnie obrażając. I do tego puściły Ci nerwy :P

Gość żadna księżniczko
zdziwisz się, ale ja akurat rozumiem o co Ci chodzi... psychiatra się wysila, inni krytykują...bo nie mieści im się w głowie, że ktoś może o sobie napisać "ładna, inteligentna". W jednym się tylko z nimi zgodzę - wysyłaniem owych sygnałów. Bardzo możliwe, że nie zdajesz sobie sprawy, a takowe ślesz. Prawdopodobnie Twoje wysokie poczucie własnej wartości (skądinąd nic złego - wręcz przeciwnie!) graniczy z pewnego rodzaju wyniosłością. To pewnie widać w wyrazie twarzy, spojrzeniu, zbytnią pewnością poruszania itd. I mimo, iż nie masz tego w naturze jesteś na zewnątrz myląca. Ja też jestem taką księżniczką, ale takie sygnały wysyłam świadomie - nie chcę być podrywana - chcę być singlem. Teraz pewnie oberwie się mnie, ale gwiżdżę na to! :)

Gość lekarz psychiatra
Nikogo nie obrażałem skoro tak myślisz świadczy to o tej twojej inteligencji i o niczym więcej :D Na dodatek za grosze nie masz poczucia humoru nie wspominając o dystansie do własnej osoby. 🖐️

Gość do osoby powyżej
Tak masz rację w tym co piszesz i bynajmniej tak umotywowana odpowiedz nie powinna byc zlinczowana;p ale jesli chodzi o autorke to kojarzy mi sie z osoba 'wyzej s*a niz ma';p

Gość żadna księżniczko
i jeszcze coś do "krytykantów" ...są w końcu jakieś "kanony atrakcyjności" - ładna to ładna, inteligentna to inteligentna, atrakcyjna wizualnie to... ..i nie muszą o tym mówić dwie koleżanki, czy czterech kolegów z pracy... To są pewne walory obiektywne - nie mylić z tym co ma się w środku - stąd bierze się "traci, zyskuje przy bliższym poznaniu"....ale u księżniczki nie ma tego "bliższego poznania" - nie ma możliwości dać się poznać, bo - patrz wyżej...

Gość żadna księżniczka
Ostatnie posty nie są moje, więc nie bierzecie ich na poważnie. Ja znikam, a reszta po podszywy.

Gość nie ma to jak
czytać to co sie chce przeczytac...

Gość lekarz psychiatra
To są pewne walory obiektywne - nie mylić z tym co ma się w środku - stąd bierze się "traci, zyskuje przy bliższym poznaniu "....ale u księżniczki nie ma tego "bliższego poznania" - nie ma możliwości dać się poznać, bo - patrz wyżej... - w przypadku autorki tego tematu to nie ma zastosowania bo ona CHCE co do reszty to w części się zgadzam a o tym że obiektywnie ktoś jest ładny czy inteligentny to większość tu piszących jak rozumiem zdaje sobie sprawę tylko ma wątpliwości jeśli chodzi o autorkę.

Gość lekarzu psychiatro
zgadzam sie w 100%

Gość żadna księżniczko
"o tym że obiektywnie ktoś jest ładny czy inteligentny to większość tu piszących jak rozumiem zdaje sobie sprawę tylko ma wątpliwości jeśli chodzi o autorkę." ...a ja akurat nie bardzo to widziałam, że "większość zdaje sobie sprawę"... właśnie nie..bo od początku były ataki, że niby jej się wydaje, że dwie koleżanki.., kolega z pracy... Moje założenie jest takie: znakomita większość bywalców kafeterii to desperaci, nieudacznicy, zakompleksieńcy, dla których jakikolwiek pozytyw jest niemożliwy, bo... oni sami są inni, stąd ataki...na każdego.

Gość lekarz psychiatra
Moje założenie jest takie: znakomita większość bywalców kafeterii to desperaci, nieudacznicy, zakompleksieńcy, - i księżniczki którym się tylko wydaje że są piękne,mądre itd. tylko w życiu mają pecha bo inni nie dostrzegają samych zalet które mają. Na forum szukają innych o podobnych poglądach w celu stworzenia koła wzajemnej adoracji potrzebnego do wzajemnego całowania się po tyłkach i utwierdzania w przekonaniu swojej wyjątkowości.Każdy inny głos jest natychmiast przez takie koło traktowany jak obraza majestatu :D Proponuje wszystkim "księżniczkom" zainteresować się forumowymi prawiczkami oni też mają coś nie teges z tego co czytam(tym się brzydzą tego by nie chcieli tamto jest be ogólnie zawsze są na nie) więc możecie stanowić świetna parę. Przewartościowana księżniczka i niedowartościowany prawiczek - średnia wyjdzie średnio :P I nadal pozostanę przy swoim piękne i inteligentne są rozchwytywane przez wszystkich i nie mają problemów że ktoś się ich boi.Problemy te nie są jednak obce nudnym marudom z przerośniętym ego.

Gość od księżniczki
"nudnym marudom z przerośniętym ego" - masz na myśli siebie rozumiem... bo wszyscy sobie już poszli - z autorką włącznie, marudzisz tylko ty ....no i teraz ja, ale wróciłam tylko po to, żeby przekonać się, że jednak uderzyłam w stół. Odezwały się tylko jedne nożyce.... na marginesie - konstruktywna, rzeczowa, rozsądna, przyjazna reakcja obca jest właśnie tym, o których pisałam wcześniej... dobranoc!