Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HannaZZuzamna

Czy w waszym otoczeniu też jest dużo dziewczyn które nie chcą mieć dzieci???

Polecane posty

Gość HannaZZuzamna

Mam 26 lat. Duzo moich znajomych mowi ze nie chca miec dzieci. Czy wasze znajome tez maja takie dziwne pomysły zeby nie miec dzieci???

Gość niechcąca nigdy
a czemu to według ciebie dziwny pomysł?....ja tez nie chce dzieci mimo ze jestem mezatką

Gość
Mam 28 lat i nie chcę dzieci dlaczego tak Cię to dziwi?

hahaha paczta na nią jaka dziwna baba, ona chce mieć dzieci :D a tak na serio, autorko, zajmij się sobą, nie znajomymi.ja nie chcę mieć żadnych bachorków i mi z tym dobrze.

Gość HannaZZuzamna
Wg mnie to dziwne bo w zyciu wyrozniamy pare etapow. Jednym z nich jest zwiazanie sie z kims i wychowanie dzieci. Dziwia mnie osoby które nie chca miec dzieci... przeciez takie zycie gdzie jest mama, tata, dziecko to zycie szczesliwe. Wspolne wyjazdy na wakacje, wspolne wypady do parku, na rowery, wspolne wyglupy itd.

jeśli ktoś nie chce mieć dzieci należy to uszanować a nie dziwić się i głupio komentować .....a gdzie jest powiedziane że szczęśliwe życie może być tylko wtedy jak się ma dzieci ?....szczęście jest pojęciem względnym i dla każdego co innego może oznaczać

Gość niechcąca nigdy
moje zycie jest szczęsliwe...nie będę sie unieszczęśliwiać rodząc dziecko....a wakacje z dzieckiem to nie wakacje...bo co to za porzyjemność gdzies wyjechac i ciągle uwazac na dziecko...nie mozesz lezec na plazybo dziecko nie moze przebywac na słoncu,musisz uwazac zeby gdzies nie odeszło albo sie nie utopiło...wieczorem nie mozesz nigdzie wyjsc bo dziecko spi....no super wakacje :O:o

u mnie niewiele kobiet nie chce mieć dzieci...ja np.nie chce. tylko nie rozumiem co w tym dziwnego...my jako ludzie działamy na rozum nie na sama naturę i mamy wybór chcemy lub nie chcemy. Tylko zwierzęta nie mają wyboru...😠

Gość HannaZZuzamna
Kurde dziewczyny ale nie czujecie instynktu macierzynskiego? Czemu chcecie sie pozbyc takiego szczescia jakim jest dziecko? Ja sie naprawde dziwie.

Gość cos mi sie wydaje
ze to prowokacja...:O

Gość a skad mozemy wiedziec
czy dziecko to takie szczescie? a co jesli okaze sie ze to jednak nie to? oddamy je do domu dizecka? zajmij sie swoim zyciem a nie cudzym...widać jak twoje zycie jest "szczesliwe i ciekawe" skoro interesujesz sie innymi:P:P:P:P

Gość Autorkooo
osoby szczęsliwe i spelnione nie czują potrzeby narzucania innym wlasnych wizji tylko zajmują sie swoim zyciem!

Gość HannaZZuzamna
No dobra przyznam sie,. To prowokacja. Sama nie chce miec dziecka :P

Gość zieleninka
to z wygody po prostu jak się nie ma dzieci, to jest duzo czasu dla siebie, można wydawac więcej kasy na zachcianki i się rozpieszczac, podrózowac po świecie, jadać w restauracjach, oddawac się hobby,spełniac marzenia, jest czas na wszystko i można żyć beztrosko....do tej pory taki tryb życia prowadziliśmy z mężem i 7 lat po ślubie przyszedł moment, że zdaliśmy sobie sprawę, że to nasze życie nie jest nic warte, takie "puste życie" szybko sie nudzi i "czegoś" zaczyna brakowac ...jestem w ciązy :D i czuję że moje życie dopiero teraz się zacznie

Gość niechcąca nigdy
hanna---. tak trudno ci zrozumiec ze dla kobiet które nie chca dzieci to dziecko wcale nie jest szczęściem...dla mnie to było straszne nieszczęście...kobieto jestes w moim wieku a nie umiesz pojąc tak łatwej rzeczy...

Gość niechcąca nigdy
mi nic w zyciu nie brakuje...a na pewnie nie brakuje mi dziecka...

Gość ja nie chce i nie mam
a jak ktoras chce, niech najpierw poczyta topik o rodzeniu dziecka w polsce, to jej sie odechce na bank.

Gość ja mam 24 lata
i ani ja ani moje znjome nie maja dzieci, nikt tez nie jest ohajtany, no ktos tam jest. powiedzmy, ze mowie o takich 30 najblizszych. ale chyba zadna nie mowi, ze na bank NIE CHCE miec dzieci, duzo sama nie wie, czesc chce, wiekszosc mowi "raczej tak, tuz przed 30stka"

Gość nie mam instynktu
macierzynskiego i wiem, ze wiele kobiet wmawia sobie, ze go ma, zeby ich otoczenie nie potepialo. Instynkt macierzynski to fikcja wymyslona prze z naukowcow - mezczyzn zreszta, bo zadna kobieta by takiej bzdury nie oglosila w swiecie naukowym.

Gość jaki instynkt macierzyński
ja skończę za pare dni 26 lat i nie chce mieć dzieci, moze za 10 lat ale to czas pokaże, czy to oznacza że sama jestem jeszcze dzieckiem?

Gość a ja mam 44 i nie mam dzieci
więc już mam szansę ich nie mieć w tym życiu, żadnego instynktu nigdy nie czułam, za to żyję szczęśliwie i mam czas na swoje pasje. Większość moich przyjaciółek nie ma dzieci i każda jest spełniona w życiu. Wiec autorko nie martw się, to że nie chcesz mieć dzieci jest tak samo naturalne, jak to że byś je chciała.

Gość zimowojesiennapora
ja mam 22 lata i chce mieć w niedalekiej przyszlosci dzieci (za 2-3 lata), jestem z kimś kto jest miłością mojego życia, i nie ma nic piekniejszego niz miec dziecko z kims kogo się naprawe kocha, spojrzec w oczy dziecka i widzieć w nim oczy swojego ukochanego... ale oczywiscie kazdy ma swoje poglądy na ten temat :)

Gość podwiążcie sobie jajniki
i po temacie nikt wam przeciez na siłe nie kaze miec dzieci , to po co ten temat czujecie sie winne , że nie chcecie czy co?

Gość nie każda musi podwiązywać
jajniki, ja żyję w celibacie

Gość niechcąca nigdy
po to jest ten temat zeby porozmawiac sobie z kobietami które tez nie chca dzieci....tak ciezko to pojąć? :o