Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona 18-stka

Orgazm

Polecane posty

Gość Zmartwiona 18-stka

Witam wszystkich na forum. Jestem bardzo ciekawa waszych teorii na mój temat a jest nim orgazm więc tak, ponad miesiąc temu zaczęliśmy z moim chłopakiem współżyć. Kochałam się z nim już koło 10 może 15 razy i denerwuje mnie to gdy nie czuje żadnego wielkiego podniecenia co prawda jest to przyjemne ale nie tak jak nie którzy to przeżywaja martwie sie że nigdy nie bedę czerpać ze seksu żadnej przyjemności a co dopiero orgazm. Jak to jest?? Czy muszę się kochać już długo żebym czuła podniecenie czy to ze mną jest coś nie tak. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam

Gość OstraSiostra
10, 15 razy?? Poczekaj, sex i orgazm to nie wyścigi. Dopasujecie się do siebie , poznacie. A jak dalej będzie kiepsko, będziecie musieli sie "podszkolic" , porozmawiać otwarcie i probować , próbować ..

Gość little confused
nie martw się, ja tak na dobre to nauczyłam się orgazmu podczas seksu w wieku 31 lat, tak więc wszystko przed tobą :)

Gość Zmartwiona 18-stka
No rozumie was tylko że też sie tym martwie bo mój chłopak był prawiczkiem i teraz bardzo szybko dochodzi i nawet nie mam szansy cokolwiek przy nim poczuć:(

Gość Zmartwiona 18-stka
Aha i zapomniałam dodać że palcówka czy mineta też mi nie sprawiają przyjemności:(

Gość little confused
palcówka rozumiem, ale mineta powinna sprawiać przyjemność, no chyba że źle ją robi albo za krótko :o

Gość Zmartwiona 18-stka
No właśnie tak mi się wydaje ze mój chłopak robi to troche bez doświtczenia i nie długo ale i tak i tak mnie troche to boli:(

Gość little confused
nie powinno cię nic bolec... a już na pewno nie minetka... :o może faktycznie potrzeba wam troszkę treningu? tym bardziej że twój chłopak też jest mało doświadczony, no ale tego musicie się sami ze sobą nauczyć :) potrzebna jest troszkę otwartość i przede wszystkim nie wstydźcie się siebie :)

Gość Zmartwiona 18-stka
Masz 100% racje:) dziękuje bedziemy próbować:)

Gość zonaty maz
ja jestesm doswiadczony moge cie nauczyc

Gość Zmartwiona 18-stka
oczywiście tyle razy dałam mu dupska bo sam nalegał

Gość Zmartwiona 18-stka
Beznadziejne te podszywy

oczywiscie ze trzeba czasu i doswiadczenia na poczatku tez tam mialam...a teraz mmm kochana zobaczysz co to znaczy Orgazm:)