Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .......BędęPiękna......

...........pomóżcie mi być super zadbaną kobietą.........................

Polecane posty

w jaki sposób ? otóż pomózcie mi napisać co mam robić w ciągu tygodnia by być bardzo zadbaną .. mam już : --co piątek stosowac maske do włosów --codziennie rzęsy smarowac olejkiem rycynowym --w pon. i piątki stosowac ten pelling : "-2 łyżeczki kawy - 2 łyżeczki miodu - 2 łyżeczki oliwy Wsypujemy kawę np. do kubeczka zalewamy wrzątkiem, po ostygnięciu odlewamy wodę z wierzchu, dodajemy miód, oliwę i mieszamy." macie cos jeszcze do dopisania do listy?

Gość ula z ula
we wt czw i sb na aerobik :)

Gość jamamjamam
1 maseczka na twarz 2 razy w tygodniu 2 balsam do ciała po kazdej kąpieli+ jakieś serum na biust 3 rano krem na dzień wieczorem na noc -oczywiscie na twarz dekolt i szyje 4 moze jakiś samoopalacz 5 dużo warzyw i owoców, soki ,woda niegazowana 6 2-3 razy w tygodniu pedicure 7 2 razy w tygodniu manicure Kuxwa i skad na to wszystko brac czas:/

na aerobik nie mam czasu ale dopisze pon,sro,pia bieganie:) dzieki:)

Gość oo jaaaa
fakt, aerobik lub bacen olejek rycynowy również na paznokcie, jak będą mocne i długie to ładnie pomalować, depilacja co jakiś miesiąc, tzn jak włoski odrosną, jakiś pelling dla dłoni i stóp co tydzień, używać pumeksu do pięt, kosmetyków odświeżających itd dieta czyli dużo wody mineralnej, warzyw, owoców, mało słodyczy itp częste długie spacery, dużo snu, tzn przynajmniej standardowe 8 h masaże itp itd

jamamjamam--z twoich propozycii dopisze stosowanie maski na twarz i balsam (musze sie w to zaopatrzyc)

Gość ja powiem tak
ta jestem ciekawa.... jak wyjdziesz za mąż urodzisz z 2 dzieci i będziesz pracowała zawodowo kiedy na to wszytko znajdziesz czas hmmm ?

moim paznokcia nic juz nie pomoze :( no ale bede stosowac olejek tez na pazury:)

Gość oo jaaaa
zapomniałam o najważniejszym, uśmiech na twarzy:) to czyni człowieka piękniejszym:) ale taki prawdziwy, szczery, a nie wymuszony.

Gość gfdfgdfgg
jeśli jesteś brzydka to żadna mseczka ani peeling Ci nie pomoże

hmm wiesz co tak sie tylko wydaje ,a w rzeczywistosci te czynosci zajmuja okolo 30 min... jestem w klasie maturalnej i tez nie mam za duzo czasu

Gość jamamjamam
chyba też sie za siebie wezme w koncu...:) Nogi nieogolone bo i tak zimno, krem mi się skonczył ponad tydzień temu, odrosty na głowie, na paznokciach u stóp resztki lakieru z wakacji bo mi sie zmywać nie chce a przecież i tak stopniowo zetne.... Zapuściłam sie tak ze poezja.... Tez bedę super zadbana:)

gfdfgdfgg--nie jestem ;)

to juz koniec propozycji?

Gość oo jaaaa
a o czym jeszcze myślisz?

hmm zaraz sporzadze liste zeczy do wykonania na tydzien .... juz tak sobie rozpisalam dni stosowania maseczki i w kazdy dzien w ktory ja wykonuje stawiam sobie + :) bardzo to na mnie dziala juz 5 tydz .stosuje ten sposob i mam wszystkie + :)