Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena1234

Czy kiedyś sią znudzi?

Polecane posty

Gość Marzena1234

Mam chłopaka, Kochamy się nienormalnie, nasza miłosc jest szalona, dogadzamy sobie, wiadomo poznajjemy swoje ciała, poznawalismy, jesteśmyrazem od ponad 8 miesięcy, stopniowe poznawanie siebie, charakterów, swioch ciał. Minetki, palcówki, lody, wszystko pięknie łądnie. ?jest nam razem przezajebiście dobrze. I teraz planujemy pierwszy sex. chłopak jest wspaniały, jest rok starszy, ja mam 18 lat, on 19. Jest bardzo dojrzały jak na swój wiek. Nigdy nie naciskał, na nic. Seks- keiedy będę chciała, nie zdecydowaliśmy tak- sex- i data, dokłądnie ten dzien. Pojedziemy na spontana. Same powiedzcie, które jestescie w takich związkach- warto żyć. Zaczęłam brać tabletki- bo kiedy widze dziweczyny młode nawet juz 15 latki z wózkiem- odechciewa mi się;/. Nie rozumiem jak można bez zabezpieczenia- chwila, ale pozniejsze koncekwencje- czy warto poswiecic zycie dla chwili? Niee!. Nie myślcie sobie że jestem poukładana kdziewczyną, z biednego domu która pojdzie na studia, bty zarabiac i dawac rodzicom. Jestem wariatka, ale wiem jakie to wsyztsko ma konsekwencje, i powiem wam nie warto. Ale z Gumą- też nie. Okej, ale kiedy juz będzie po pierwszym razem, to będzie spełnienie, pierwszy, druki, dwudzietsty raz, wszystkie mozlowe miejssca, pozycje,. Boję się ze nie dam rady, cale zycie z jednym facetem, a Naprawdę chcę!Kocham go!, ale powiedzcie Czy Wy też tak macie,? czy mam tylko Swoje takie przemyslenia. a Moze ktorejs z was sie tak stało. Znudziło się... ;* Moim facetem sie nie da znudzić, tak myśle, ale co bedzie keidyś... Wypowiadajcie się ;)

kiedyś dostaniecie emerytury po 700 złotych i bedziecie zyć do pierwszego na chlebie i smalcu...pomyśl czy warto:D

Gość blookers i ławkers
Przecież są inni faceci więc w czym problem mała?