Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kurka-wiewi贸rka

samotnosc boli.

Polecane posty

Go艣膰 kurka-wiewi贸rka

chyba bardziej niz bol fizyczny.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lukasz z pewnej bajki
ile masz lat kurko-wiewr贸rko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka-wiewi贸rka
ma to jakies znaczenie?

Udost臋pnij ten post

w sumie to 偶adnego, tak chcia艂em zagada膰, bo sam jestem w do艂ku a nie mam si臋 komu tak naprawd臋 wy偶ali膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka-wiewi贸rka
no to dawaj; i powiedz ile masz Ty lat- wtedy moze Ci powiem;

Udost臋pnij ten post

czuje si臋 beznadziejnie, mam 24 lata 偶adne zwi膮zku na koncie, i jaka艣 ma艂a nadzieje kt贸ra si臋 tli艂a posz艂a si臋 je***膰. Boje si臋 tego 偶e zostan臋 sam, a nie wyobra偶am sobie 偶ycia w samotno艣ci. A nikomu w realnym 偶yciu si臋 z tego nie zwierzam, bo zaraz pomy艣l膮 偶e mi臋czak i mazgaj, i tak w to sobie trzymam i do tej pory by艂o w miar臋 ok, ale teraz mam do艂a od d艂u偶szego czasu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mertoro
Powinna艣 polubi膰 samotno艣膰, wtedy nie b臋dziesz czu艂a si臋 nieszcz臋艣liwa gdy b臋dziesz sama.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka-wiewi贸rka
Mertoro, moze 藕le to uj臋艂am. jesli o samotnosc, akceptuje ja i nawet lubie. ale bycie samej- to juz inna bajka. 艁. z innej bajki, rozumiem Ci臋- chyba nawet nie masz pojecia jak dobrze... co do wieku, mozna powiedziec prawie rowiesniczka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mertoro
Dlaczego chcia艂aby艣 kogo艣 mie膰? Jestem ciekawy odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuuuureczko
a co mieszkasz na ksi臋偶ycu? czy na pustyni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka-wiewi贸rka
dlaczego? zeby miec kogos bliskiego obok siebie, zeby moc opowiedziec o tym co mnie dzis spotkalo, zeby sie przytulic, pospacerowac trzymajac sie za rece, zjesc racem dobry obiad, podzielic sie moimi ulubionymi kawa艂kami muzyki i poogladac dobre filmy, ulepic razem balwana i czytac razem ksiazki...a przede wszystkim zeby byc tez dla tej drugiej osoby. zeby moc ja wysluchac, zeby ja przytulic, potzrymac za reke, posluchac jej ulubionych kawalkow i poczytac jej ulubione ksiazki. (i zadne kity typu przyjaciele, znajomi, rodzina- nie pomoga. mam ich a mimo to, nie jestem to to samo co z "druga osoba"); poza tym to co napisalam to czysty "bana艂", i w realu nikomu bym o tym nie mogla powiedziec ale tu co innego.ale wiem ze choc to banal, to na tym mi zalezy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka-wiewi贸rka
a co to ma wspolnego z tym gdzie mieszkam? choc rzeczywiscie moze istotne...pustynia a moja miejscowosc to prawie to samo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mertoro
Czyli potrzebujesz posiada膰 osobnika zgodnego z Twymi wyobra偶eniami. Chcesz niewolnika, kt贸ry zaspokoi Twe potrzeby. Gdzie tu mi艂o艣膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka-wiewi贸rka
nie przesadzaj; chyba to co zapisalam kryje sie m.in za tym slowem. poza tym nie wiedzialam, ze bede musiala dokladnie tlumaczyc uzywajac slowa milosc. to chyba oczywiste. bo jak mozna byc z kims kto Cie nie kocha albo kogo Ty nie kochasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka-wiewi贸rka
i nie pisalam nic o swoich wyobrazeniach; to co napisalam jest znajome chyba dla wszystkich zwiazkow.

Udost臋pnij ten post

a sama mieszkasz??Bo jesli z rodzina to nie jestes wcale samotna tylko jestes jeszcze singlem.Nie placz tutaj tylko sie ciesz,ze jestes jeszcze wolna i korzystaj poki mozesz,bo pozniej spotkasz tego wysnionego i ze smutkiem po jakims czasie stwierdzisz,iz podczas tego calego rozpaczania,ze ciagle jestes samotna,nie zdarzylas sie wogole wyszalec!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mertoro
Chcia艂em zwr贸ci膰 tylko uwag臋, 偶e ta Twoja mi艂o艣膰 (w wyobra藕ni) jest bardzo interesowna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od niedawna z du偶ego miasta
Witam Was, niestety rozumiem was doskonale, od jaki艣 3 lat cierpi臋 na samotno艣膰 i nie jest tak, 偶e jestem zamkni臋ta czy nie艣mia艂a, po prostu nie mog臋 spotka膰 naprawd臋 porz膮dnego faceta, nadaj膮cego na tych samych falach. Niedawno zamieszka艂am w du偶ym mie艣cie, my艣la艂am, ba, by艂am pewna, ze tutaj moje 偶ycie si臋 zmieni. Narazie niestety wszystko stoi w miejscu jak sta艂o:/ Ostatnio wpad艂a mi my艣l zalogowania si臋 na jakim艣 portalu randkowym...tylko czy internet to dobry spos贸b na poszukiwania mi艂o艣ci? Mam 21 lat i bardzo chcia艂abym kocha膰 i by膰 kochan膮 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka-wiewi贸rka
Mertoro, czytaj uwaznie. jak napisalam "byc przede wszytskim dla tej drugiej osoby" nie mozesz twierdzic ze jest interesowna.bo nie jest. ja nie oczekuje cos za cos;

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mertoro
Chcesz mie膰 kogo kocha膰, chcesz aby da艂 si臋 kocha膰 - to Tw贸j interes, Twoja przyjemno艣膰 z dawania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka-wiewi贸rka
a swoja droga, nie wydaje mi sie zebym pisala o rzeczach z kosmosu majac same znajome pary etc. widze co i jak i czasem seryjnie niefajne rzeczy sie dzieja.wiec tez sorry ale chyba nie masz prawa mowic "jest bardzo interesowna"...a swoja droga co myslales?ze napisze "zeby oddac swa dusze i cialo temu jedynemu?:)"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka-wiewi贸rka
wiec tym sposobem twierdzisz ze kazdy zwiazek jest na tym oparty??? i chodzi dokladnie o KAZDY zwiazek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka-wiewi贸rka
a poza tym znam siebie na tyle ze z cala pewnoscia twierdze ze jesli komus cos daje czy pomagam- NIE OCZEKUJE NICZEGO DO DIASKA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mertoro
Je艣li komu艣 co艣 dajesz, to robisz to dla siebie, bo wtedy odczuwasz przyjemno艣膰 z dawania. Wszyscy jeste艣my egoistami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka-wiewi贸rka
wiec lepiej co? nie dawac, nie wiazac sie, moze od razu nie miec kontaktu z ludzmi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mertoro
Nic podobnego nie sugeruj臋. Wa偶na jest 艣wiadomo艣膰 co si臋 robi i czuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka-wiewi贸rka
serio? twierdzisz ze jestes nieswiadoma czy co? gosciu, ja nie patrze na swiat przez rozowe okulary;

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka-wiewi贸rka
*jestem poza tym doskonale jestem 艣wiadoma tego co czuj臋; moze ywjasnisz sens tej dyskusji? o co chodzi?

Udost臋pnij ten post