Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Małoszka

Wariatka?

Polecane posty

Gość Małoszka

Mój narzeczony albo ja, któreś z nas na pewno ma nierówno pod sufitem. Z moim narzeczonym, nazwijmy go X, żyje się trudno. Ale Go bardzo Kocham. Problem w jego krytykanctwie. Ciągle się czepia, najmniejszych i najmniej znaczących szczegółów. Kiedy znajdzie jakieś moje potknięcie z triumfem to w dość chamski sposób mi oznajmia i męczy kolejne kilka dni. Do awantury, kiedy moje nerwy puszczają. Potem nie powie przepraszam i jakoś tak po cichu przechodzimy do porządku dziennego. Ale ja już mam dość! Ostatnio w dość niskim poziomie musiałam pewnym osobom wytłumaczyć ich złe zachowanie, odbyło się to na jednym z forum mojego profilu i za chwilę po napisaniu posta, dostałam wiadomość od mojego X, że mam zerowy poziom, że pff, że ech... Tak samo jak usłyszałam, że jestem idiotką przy koledze, bo napisałam wersję potoczną pewnego wyrazu w mailu do pana z pewnej instytucji, co dla mnie błędem nie bylo. A nie daj Boże, żebym to ja weszła na jego konto. Awantura na 100! Że jakim prawem, że co ja sobie myślę?! Jego odwiedziny niekontrolowane przeze mnie na moich portalach to "normalne. przecież nie masz tajemnic przede mną?!" .... I tak w koło Macieja. I nawet kiedy uda nam się porozmawiać o tym, to i tak nie doczekam sie choćby rekompensaty słownej, o postanowieniu poprawy nie mówiąc... Co mam zrobić, żeby uciąć tę mało konstruktywną krytykę i ... bądź co bądź obrażanie mnie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować