Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FRuuuuZIA

igielki na penisie? o xo

Polecane posty

Gość FRuuuuZIA

Odrazu mowie ze przepraszam za doslownosc i malo profesjonalne nazywanie rzeczy po imieniu... Chodzi o to ze gdy robilam mojemu partnerowi 'loda' zauwazylam u niego kolo tej "glowki" to w okolo niej sa takie jakby ??? "brodawki" ??? sa rozlozone rownomiernie - sa malutkie - Blagam pomozcie!

Gość FRuuuuZIA
Boooze... pytam sie powaznie! Czy jest ktos kto byl by w stanie mi pomoc... ? ;(

Gość FRuuuuZIA
Proooosze nooo ;] jezeli gadam glupoty bo np. to normalne to napiszcie to... :( Bo ja naprawde sie martwie... ;(

hmmm... ale to są takie jakby malutkie krosteczki z białą główką czy bardziej wygląda to jak biała kulka pod wieloma warstwami skóry?

aha .. no i najważniejsze- a może warto namówić partnera na wizytę u lekarza, podejrzewam że tu nikt Ci nie wystawi kompletnej diagnozy bo na odległość się nie da... a jeśli to jakaś alergia albo choroba weneryczna, lepiej się zastanowić :)

Gość NIE STRASZE CIE ALE OSTRZEGAM
to moze byc brodawczak ludzki, niech idzie do lekarza, a ty uwazaj, tylko kondom!!!

Gość FRuuuuZIA
To sa male takie wystajace w koloze skory ale naprawde bardzo male i roznomiernie rozlozone... ;/