Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktos sie orientuje

ile kosztuje wynajęcie lokalu w galerii handlowej np galeria baltycka w gdansku?

Polecane posty

jw

Gość to zalezy
np lokal w galerii dominikanskiej we wrocku ok 100-200 metrow to ceny siegajace od 20 000 do gory ;)

ach te zawistne polaczki

to zalezy - czy ta galeria należy do tych najwazniejszych we wroclawiu i skad masz informacje co do ceny?

Gość to zalezy
tak, ta galeria jest jedna z 1 jakie powstaly we wrocku i ma juz 7 lat, po niej powstalo jeszcze z 5 z czego 2 dobrze prosperuja. moj szef kiedys rozmawial z przedstawicielem sklepu X, na temat czynszow w galerii i ten mu powiedzial ze czynsze zaczynaja sie od 20000tys wzwyz za taki w miare wiekszy lokalik. mysle ze w innych galeriach ceny sa podobnie, w tych wazniejszych oczywiscie. znowu jakies 25 km od wrocka, w miejszej miejscowosci w jedynej galerii w tym miescie czynsze za lokal to kwestia 1500-4000tys wiec to zalezy

chciałem wiedzieć teraz a nie moge znaleźc nigdzie info

Gość to zalezy
nie znajdziesz nigdzie potwierdzonego info ile za czynsz najpierw trzeba sie dowidziec czy jest miejsce, potem umawiasz sie na spotkanie, pokazujesz z czym chcesz wejsc, jesli zaakcaptuje to wtedy pokazuja ci swoje warunki w tym i cene... nikt na glos tak o sobie nie mowi, ze placi za czynsz 30tys i ma przebitke na ciuchach np 300%

Gość od 30 000 wzwyż
zależy jaka wielkość

Gość a_s_i_e_k
Witam a czy może orientujecie sie ile może kosztować m2 w Warszawie e galerii? Na przykład w Arkadii, czy Na Dw. Wileńskim???

Gość gambik
Wszędzie jest mnóstwo wolnych lokali, zobaczcie to - http://tabelaofert.pl/lokale-uslugowe Kwestia taka gdzie szukacie, jak szukacie, ale rzeczywiście coś sensownego da się teraz znaleźć w każdym mieście.

Gość gość
a w Bydgoszczy?

Gość gość
Ja wynajmowałem lokal w Bydgoszczy przy pomocy www.milenium.nieruchomosci.pl . Pomogli mi szybko wszystko załatwić i bez zadnych problemów :)