Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przybysz z Zimbawe

Co mam zrobic?

Polecane posty

Gość Przybysz z Zimbawe

Witam.. Zastanawia mnie cały czas co mam zrobić jestem już z dziewczyna prawie Rok. i wciąż nie jestem pewny moich uczuci do niej nie mam pojęcia co mam zrobić Odkąd tylko pamiętam zawsze zależało mi na dziewczynie która.. będzie moja pierwsza a ja jej pierwszym niestety z miesiąc temu dowiedziałem się. ze ona miała już swojego pierwszego.. a nawet 2giego i 3ciego.. Co dziwne z każdym z nich zrobili to jeden raz:/ Oraz przyznała mi się do zdrady.. Najgorsze jednak jest to ze Serce mi mówi. ze naprawdę ja kocham.. A umysł.. nie umie się pogodzić. z tym ze mnie zdradziła i z tym ze na mnie nie czekała... Polećcie mi coś proszę Zdesperowany

pomimo, ze kobiety szanuje ogromnie i traktuje je anioly, to tego jednego upadlego aniolka bym zostawil. Typowa cichodajka..

Gość na po co ci baba
Zostań Gejem!!!

Gość Przybysz z Zimbawe
Kant dupy.. teraz ma 17 a straciła dziewictwo jak miała 14 tak sex w związkach takich po tygodniu.. Szejku:/ Eh ja tez szanuje kobiety:D no ale wiez:( nie wiem co mam zrobić na po co ci babka NIE dzięki...

Gość EwaO
Zakochany po uszy nie wie co czyni. To typowe. A potem to ..."mądry polak po szkodzie".

Gość Przybysz z Zimbawe
Sorki jakiś palantino sie pode mnie podszywa.. hm:/ no ja właśnie nie wiem co zrobic:/ Nie mam zielonego pojęcia. raz chce ja zostawić a innym razem chce z nią być:D Taka huśtawka nastrojów