Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poggee

Mój myspace...

Polecane posty

Gość Poggee

dobry pomysł na piosenke? Nie oceniać za bardzo ogólnej estetyki etc bo niedopracowane i brakuje kilku instrumentów. No i nagrałam oddzielnie głos i organy więc nie zgadza się głos. To tak na szybko. W najbliższym czasie będzie dopracowana wersja. I może by się ktoś tym pomysłem zainteresował albo coś:) www.myspace.com/poggee

Gość Poggee
Jeszcze naciśnij ten czerwony grzybek żeby krzyżyk zapiszczał;) Mogłeś chociaż przesłuchać:D

Gość ajjjjjjyyyyyyayayaya
yyyy.... jestem na NIE:O dziewiczyno...ty falszujesz:o

Gość Poggee
Hmm..;d Jednak powinnam się trzymać tego, że lepiej nie wrzucać niedopracowanych nagrać:D Nie fałszuje bo bardzo czysto śpiewam..:) Po prostu w tym nagraniu tak wyszło. A szkoda;( No cóż, będę musiała skasować, dopracować, zaśpiewać od nowa i dopiero wrzucę:P Ale dzięki za opinię:D

Gość ula z ula
wg mnie nagranie jest naprawde okropne - chodzi o jakosc dzwieku, ktory zdominowal piosenke i w ogole Cie nie slychac... mzoe i czytsto spiewasz ale ja nawet nie rozrozniam slow.. dopracuj ja ladnie i zaspiewaj do muzyki a nie obok (mowisz ze nagrywalas oddzielnie) wycisz muzyke, bo jest za glosna, a Ty zdajesz sie do niej krzyczec. i jeszcze jedno spostrzezenie: jak otworzylam Twoj profil to myslalam ze to bedzie cover jacksona bo to zdjecie go bardzo przypomina. radze zmienic ;)

Gość Poggee
No.. skasowałam:P wrócę tu ponownie jak będzie dopracowane..:D Może dodam jeszcze bass, elektryka i perkę.. no i niefałszujące głos;)

Gość Poggee
Jacksona? :O No bez przesady.. Mi do jacksona to daleko..... A fota mi się podoba więc nie zmienie.. jak już to dodam inne albo coś... Ale ogólnie.. pomysł na piosenkę fajny?:P