Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrozniczkaaa

ikea gdańsk

Polecane posty

Gość podrozniczkaaa

witam mam pytanie do gdańszczan: w sobotę planuję spędzić czas na zakupach w ikei, a ponieważ będę miała niezorganizowanego czasu az 8 h moje pytanie brzmi, czy ikea jest na jakims odludzi, czy zlokalizowana jest w pobliżu czegoś, co mogłabym zwiedzic jak juz mi się zakupy znudzą:) dodam że pochodzę z prowincji w której ikei nie ma, więc stawiam, ze z obiadem i łażeniem parę h mi zejdzie tylko co potem? czy wydostane się jakos środkami komunikacji, ile jest do morza itd. za cenne porady z góry dzięki. dodam, że nie będe zmotoryzowana w tym czasie i zdana na łaske komunikacji ew. okazji;-)

Gość podrozniczkaaa
ale ja sie nie pytam co sadzisz o produktach tylko czy ikea jest usytuowana na totalnych obrzezach czytaj zadupiu i w jakiej odleglosci znajduje sie komunikacja miejsca ew. bezplatna linia, kapewu?

Gość niezaleznie
łacznie:/ spadaj jak nie masz nic konstruktywnego do dodania:/

Gość hadwao
ikea znajduje sie w parku handlowym matarnia, tam sa jeszcze sklepy odziezowe, restauracje itp. kolo matarnii jest tylko lotnisko, wiec nic ciekawego. ale do wrzeszcza jest 10 min drogi. gdybys miala duzo wolnego czasu, moglabys wstapic do galerii baltyckiej :)

Gość podrozniczkaaa
dziekuje bardzo za konkrety:) o super zaraz zgogluje te galerię i czekam na kolejne propozycje zabicia czasu w promieniu paru km od ikei:) tak, bym nie zabłądziła. nadmienię, że jestem blondynką o słabej orientacji w terenie heh... a muszę tam tam wrócić bo mam transport powrotny wieczorem;]

Gość podrozniczkaaa
bede dotrzymywala towarzystwa komuś, kto jedzie na szkolenie 10-17;-)

Gość hadwao
do galerii wiedzie prosta droga, nie da sie zabladzic. samochodem dotrzesz do niej w ok 10-15 min (zalezy od korkow), autobusem do 20

Gość miejscowyPomidor
hej podrozniczko ja jestem z gdanska i w sobote tez chce sie wybrac do ikei. moge cie potem zabrac na przejazdzke na westerplatte, o ile COS bede z tego mial...

Gość podrozniczkaaa
nie będe zmotoryzowana, transport pojedzie do hotelu oliwskiego na szkolenie i dopiero wieczorem mam powrót więc musze sobie zorganizować dzień względnie przyjemnie. ikeę wybrałam nieprzypadkowo, ponieważ jestm w trakcie remontu i przyda sie parę popierdółek by kurz miał sie gdzie osadzać;-) przy okazji chciałabym cos zwiedzic bo nie byłam w gdańsku stad moje pytanie o odległości m.in nad morze itd.

Gość podrozniczkaaa
heheh dziekuje, az tak zdesperowana nie jestem i nie szukam w sieci przpadkowego seksu ale serdecznie dziekuje za "bezinteresowna" propozycję:P

Gość miejscowyPomidor
wspaniale podrozniczko. moge cie zabrac na przejazdzke nad morze i na starowke. tylko pokaz zdjecie

Gość hadwao
niestety, ale do morza jest daleko. do zwiedzania w obrebie matarni niczego nie ma.

Gość podrozniczkaaa
bardzo dziekuję zwłaszcza hadwao za konkrety:)

Gość ikea to syf
ikea to syf

Gość gość
Poszukuję pracownika z Ikei Gdańsk, który nie będzie korzystał ze swojej zniżki pracowniczej na kuchnię. Dogadamy się :) Proszę o kontakt na maila: go.ewcia@wp.pl