Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwaEs

Ilu miałyście ??

Polecane posty

Gość EwaEs

Witam, chciałam zapytać Was kobietki ilu miałyście partnerów dotychczasowo, ile macie lat i czy nie uważacie, że miałyście ich za mało, bądź za dużo.Jeśli możecie odpowiedźcie, czy nie żałujecie też tego, ilu ich było ( w tym przypadku chodzi o nadmiar), i czy powiedzieliście o swojej "aktywnej, erotycznej przeszłości" swoim narzeczonym bądź Waszym mężom. Nie prowadzę żadnych statystyk, zależy mi na odpowiedziach konkretnych, poważnych, nikogo nie będę z tego rozliczać, intresuje mnie to prywatnie.:) Dzięki wielkie za normalne, szczere odpowiedzi bo na tym mi bardzo zależy. Pozdrawiam, Ewka

Gość EwaEs
Żadna mi nie odpowie?? Bardzo zapraszam do dyskusji ! :)

Gość Gówniara.
Mam 16 lat i miałam około 35 partnerów seksualnych. Przez swoją sytuację rodzinną wybitnie szybko musiałam dorosnąć no i stało się - wszystko szybciej. Trochę żałuję straconego czasu dzieciństwa ale to z kim współżyję to moja sprawa. Do kilku z nich coś czułam, resztę może zwyczajnie wykorzystałam... jednego jestem pewna, że wszystko wyszło z mojej inicjatywy i dobrze się z tym czuję. Trzeba znać swą wartość nie zależnie od tego z iloma się spało, poprostu wewnętrzne reguły, tzw. kręgosłup moralny. Ciao.

Gość To znowu Gówniara
Każdemu nowemu facetowi z którym wiążę nadzieję i poprostu się spotykam nie wstydzę się o tym powiedzieć. Oczywiście bez liczb ale jak nie spytają to się nie dowiedzą. A pozory robię niezłe.

Gość papapa
ja nie wskakiwalam kazdemu do lozka choc okazji nie brakowalo. mialam 2-tylko tych ktorych naprawde kochalam i niczego nie zaluje.

Gość EwaEs
ja codziennie mam innego, każdy żul co idzie ulicom to nadziewa mnie na swoj pal jestem z tego bardzo zadowolona uważam ze to dobre i jest bardzo pouczające i moralne

Gość EwaEs
Już ktoś się podszył...Wrrr.....://// Jak takim ludziom wytłumaczyć, że są nie potrzebnymi debilami na kafeterii ? Gówniara -> myślę, że to indiwidualna sprawa, ja mam niewiele od Ciebie lat i miałam znacznie mniej od Ciebie, uważam, że każdy zyje tak jak chce, widzisz z każdym którym wiążesz nadzieje im mówisz, ja nie potrafię, boję się,że tego nie zaakceptują :(

Gość EwaEs
Miałam napisać, "niewiele więcej lat od Ciebie" Przepraszam za błąd. :)

Gość EwaEs
Kobietki! Dalej, zapraszam, nie wstydźcie się ;P Pozdrawiam, Ewka

Gość pppppppppppppppppppppppppppppp
taki temat juz był

Gość do ewyyyyyyy
to ewa moze najpierw ty nam zdradz ile masz lat i ilu mialas facetow ok

Gość 30 lat28 facetów
niczego nie żałuję,niektórzy moi stali wiedzieli o aktualnym stanie licznika inni nie,mąż nie,bo najlepiej to by było według niego żebym była dziewicą jak mnie poznał.Ciągle mnie gna przed siebie taka natura,lubię ten sport i wszystko na ten temat.

Gość maślakowa stara krowa
25 lat i jeden jedyny wciąż i na zawsze :) nie żałuje

Gość Ja miałam ok 60 facetów
oczywiście przed ślubem teram mam 24 lata i jestem szczęśliwą żoną i matką

Gość EwaEs
Już odpowiadam, ja mam 18 lat i mam za sobą 11 facetów. Nie życzę sobie krytyki bo to moje życie... W tych 11 , 2 bylo moimi chłopakami, nie żaluje niczego...

Gość to lubisz ewa sex
bez zobowiazan??

Gość ile mialas lat ewa jak mialas
swoj pierwszy raz?

Gość EwaEs
Lat 16, z moją pierwszą miłoscia, nie żałuję choć rozstaliśmy się po tym 4 miesiące..:( Bez zobowiązań? Nigdy nie sypiałam z nieznajomym, zawsze był to kolega, lub nowy kumpel. Nie brałam pierwszych lepszych z klubu, baru itd. Czasem, wchodziłam w związki dla sexu, czyli facet kochał się ze mną ja byłam tylko jego..Żadnych uczuć.Zawwsze byli przystojni, tylko w takich się nie zakochuję.Bo się boję,że nie będą mi wierni. Przeszłam w życiu dużo, byłam sama potrzebowałam bliskości, rozmowy..Tym bardziej,że w domu było jak było.No ale coż szybko dojrzałam, chce sie zakochać, być z kimś na stałę.Skończyłam z tym, tylko się martwię ze moj przyszły partner może tego niezaakceptować.:(

Gość 30 lat28 facetów
to nie mów i tyle nie ma się co gryźć całego życia minuta po minucie i tak nie opowiesz,a co to ma za znaczenie,wiesz ile razy jadłaś w życiu zupę pomidorową,napewno nie,nie licz facetów,nie tłumacz się nikomu,życie często jest wredne po co się dodatkowo zadręczać

Gość nieżałuję21
no to i ja się wypowiem.. lat 21, partnerów 18( lub 19, cholera, mam wrażenie, że o kimś zapomniałam licząc :P). 2 to były poważne związki, 2 związki, ale z góry skazane na niepowodzenie, 1 jakaś niespełniona miłość z przeszłości :P ze 3 trochę dłuższe układy, reszta przelotne przygody. Myślę, że może trochę za dużo, i mimo że z zasady niczego nie żałuję, to kilku wolałabym zapomnieć. Wszystko to były fajne doświadczenia i ciekawe przygody, które mogę miło wspominać, więc nie jest źle. Pewnie trochę spowodowane jest to tym, że dość dużo podróżuję, a wiadomo, że jak się zmienia otoczenie i poznaje nowych ludzi to jednak łatwiej o 'okazję' ;) chwilowo nie mam faceta, ale jestem pewna, że szczera niestety nie będę. Sporą część tych przygód zostawię dla siebie ;P Poprzedniemu powiedziałam trochę za dużo( raptem niewinną historię o trójkącie ;) ) i nie był zachwycony. To co przeżyłam to moje i nikomu nic do tego. A to pewnie jeszcze nie koniec ;)

Gość EwaEs
Tylko jestem osobą bardzo szczerą nie mogę niczego ukrywać. Jak facet zapyta ilu to mu powiem.Boję się reakcji.Mam 18 lat i przeszłam w swoim życiu więcej niż pewnie dorosła niejedna osoba. Gdy potrzebowałam czułości, bliskości to się spotykałamz nimi..ale on może tego nie zrozumieć ;(

Gość 30 lat28 facetów
pewnie nie ;)

Gość 30 lat28 facetów
będziesz starsza zobaczysz że szczerość nie popłaca,mężczyzna jak miał wiele kobiet uważany jest poprostu za ogiera taką ma naturę i starzy i młodzi,mężczyźni i kobiety go szanują,a kobbieta od razu szmata,wierz mi nikt z mojego otoczenia nie podejrzewałby nawet że miałam więcej niż tych czterech oficjalnych,taka jestem sobie szara myszka :) nie mów i nie gryź się tym że nie owiedziałaś no po co?

Gość nieżałuję21
myślę, że wszystko zależy od podejścia. Nie warto się tym gryźć, nie warto przejmować. Było, minęło, chcesz się zmienić fajnie, nie chcesz- też dobrze. do "baby to..." ewa powinna się wstydzić? może. Ale zasadniczo ty bardziej powinieneś się wstydzić swojego chamstwa, głupoty i nietolerancji. czasem dziewczyny szukają miłości, zrozumienia i wybierają trochę złą drogę.. A mając 18 lat łatwo pomylić seks z miłością. No cóż wszyscy popełniamy błędy. No albo po prostu są laski, które lubią zdobywać i zaliczać. Tak jak ja ;)

Gość potem porzadny facet was
nie bedzie chcial

Gość truuudiii
21 lat i jeden partner. Według mnie o jednego za dużo.