Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasz z pewnej bajki

Jak wam się chce to przeczytajcie

Polecane posty

Gość Panna K.
Może dopadła Cię jesienna chandra? Każdy z nas tak ma, mi też czasami ( lub częściej;) )wydaje się, że zostanę zwariowaną starą panną z pięcioma kotami. Pisząc do Ciebie zwracam się też do siebie- głowa do góry, na pewno nie jest tak źle. Nie myśl tak o tym, zajmij czymś swoje myśli. Tak, wiem, że to brzmi banalnie, ale pomaga.

Gość XYZXYZ
jaki masz kolor oczu? nosisz okulary? masz wonsy, bordę, trądzik? masz w porządku BMI? napisz to ci powiem czy jestes brzydki czy tak ci sie tylko wydaje

Gość lukasz z pewnej bajki
oczy mam zielone, nie nosze okularów, trądziku nie mam, wąsów i brody nie mam, BMI nie jest w porządku

Gość Po tym co tutaj piszesz
lukasz---> Nie jest latwo, wiem z doswiadczenia :classic_cool: Ale mozna udawac ;) Wiadomo, cale zycie udawac nie bedziesz. Ale lepsze nastawienie na poczatek musi byc, bo to moze odstraszac. Mim, ze nie mowisz o tym glosno, to czuc - tak mysle ;) Kilogramy to nie problem. Ile masz lat? Jak przed 30 to latwo zrzucisz - zacznij uprawiac rekreacyjnie jakis sport ;) To podwojne plusy, bo dzieki wysilkowi fizycznemu bedziesz tez mial lepszy nastroj ;) A dodatkowym plusem jest to, ze byc moze spotkasz kogos ciekawego w ten sposob ;)

Gość łukaszczego tutaj szukaszD
jakbys był ze śląska i miał trochu wiecej lat to bym pomyślała ze pisze tu facet który mnie podrywa w pracy:D hehe