Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna9000

Farbowane blond włosy - przeskok z fryzjera na domowe farbowanie. Proszę o rady

Polecane posty

Gość justyna9000

Rozjaśniam włosy do blondu, zawsze u fryzjera. Jednak męczą mnie szybkie odrosty i co z tym idzie - duże koszty u fryzjera. Chciałabym spróbować zafarbować włosy blond farbą. Tylko w ogóle nie mam w tym dośiwadczenia, nie wiem jaką wybrać farbę i w ogóle... Możecie mi udzielić jakiś rad?

Gość nie fryzjerka
jak masz swoje naturalne włosy ciemne to farba może nie zadziałac i będziesz musiała użyć rozjaśniacza a to już wyższa szkoła jazdy bo można sobie krzywde zrobić np. zafarbuje ci na taki chamski żółty . A ztego blądu to masz pasemka czy całe włosy masz na bląd?

Gość justyna9000
Mam całe włosy zafarbowane na jasny blond, ale odrosty są ciemne.Boję się, że może mi nie wyjść, albo wyjdzie mi platyna, bo naturalny kolor to ciemny blond. Pokryje włosy farba? Myślałam o jakimś bardzo jasnym blondzie.

Gość nie fryzjerka
A mi się wydaje że lepiej jakbyś miała pasemka to wtedy odrosty tak chamsko nie wyglądają.

Gość unegundaa
Farba z blądu nigdy nie wyjdzie ci taka jak mają te laski na opakowaniu, chyba że miałaś wcześniej rozjasniane.

Gość posłuchaj i zastosuj
Też mam ciemny blond. Zawsze borykalam się z tymi odrostami. Obecnie stosuję rozjaśniach w spreyu Joanna - spryskujesz odrosty9(ja robię to po myciu głowy), trochę czekasz i bez spłukiwania suszysz i już. Dodam tylko że ja nie mam zafarbowanych całych włosów.

Gość justyna9000
Mam rozjaśniane już... Tylko, jak pisałam, odrosty są ciemne i boję się, że skończe z platynową głową. Co radzicie? Kupić jakiś bardzo jasny blond?