Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamwozkaaa

wózek z górnej półki

Polecane posty

Gość szukamwozkaaa

dziewczyny szukam dobrego wozka , 3w1 , gondolka , spacerowka , i fotelik , fajnie gdyby byl lekki i zwinny , cena do 4tys pomozcie prosze szukam po necie mam kilka typow ale moze znacie jakies wozki na ktore nie trafilam ;) dzieki :)

Gość mamaaa30
polecam teutonia cosmo, jestem b zadowolona

Gość summer baby
a ja polecam Bugaboo Frog - typowy wozek 3 w 1, waga 8,6 kg(stelaz+gondola/spacerowka kubelkowa), skreca w miejscu-obrot 360 st bez wysilku :) Ja musze go wnosic po schodach i doceniam ta wage :) A maly docenia wygode.

Gość szukamwozkaa
ten oststni napewno odpada :P heh a dwa pozostale sprawdze zaraz i czekam na dalsze propozycje :)

Gość summer baby
a-no i jesli chodzi o Froga to mozna wpiac w niego fotelik maxi cosi haha - niezly ten wozek-rower powyzej :D

Gość summer baby
nie lubisz Bugaboo?

Gość szukamwozkaa
nie bardzo mi sie podoba , zastanawiam sie nad quinny buzz , maxi corsi mura 3 , i COSATTO CABI to sa moje typy

Gość mama malego Danielka
My mamy Maxi Cosi Mura 3. Jest swietny i naprawde super sie sprawdza.

Gość julinkaaaa
bugaboo jest straszny..

Gość mama malego Danielka
Mnie sie Bugaboo tez okropnie nie podoba...Choc jest to obecnie bardzo modny wozek i podobno rowniez bardzo praktyczny :)

Gość szukamwozkaa
super dziewczyny ze sie wypowiadacie :) pomocne sa mi opinie mam ktore danego wozka juz uzywaly :) dzieki :)

Gość summer baby
jest bardzo praktyczny, kiedy go kupowalam to w ogole nie znalam tej marki, po prostu potrzebowalam czegos lekkiego, zwrotnego i komfortowego dla dziecka rownoczesnie. Dopiero pozniej dowiedzialam sie, ze mam "modny" wozek :D Powiem tak, z perspektywy: Myslalam o czyms sporym zeby dziecko moglo w gondoli dluzej pojezdzic: np. emmaljunga: http://www.nurseryworldonline.co.uk/emmaljunga-mondial-duo-combi-chassis-cream-p-8541.html albo bumbleride queen(to moj faworyt jesli chodzi o estetyke wykonania): http://www.bumbleride.com/collection2009/queen-b-gallery.php Ale obydwa te wozki wagowo dla mnie odpadaja-noszenie po schodach. Bugaboo jednak wygrywa w kwestii wagi i kompaktowosci :)

Gość Stokke explory
Ja polecam Stokke - wygodny, zwrotny, idealny do miasta. Dla mnie super. W terenie sprawdza sie gorzej bo jest przystosowany do miasta zeby można było pokonac schodki jakies itp.

z wozkow quinny polecam wersje speedy- zwrotny, wytrzymaly, wygodny dla bobasa. Gondola jest nie za wielka, ale teraz wozki takie maja. Do wpiecia pasuje nosidelko Maxi-cosi. Tu masz stronke zeby obejrzec wozek. Z tego co sie orientowalam to faktycznie Jane slalon tez jestt niezly. Poszukaj opinii w necie, wpisz nazwe wozka i dodaj opinie, ja tak szukalam dla wnusi. Ostatecznie rodzice zdecydowali sie na ten ponizej, ale wagowo jest troszke przyciezkawy, poza ww zaletami. http://www.quinnyspeedi.com/

Gość averoy
ten maxi cosi mura nie jest zły z wyglądu ale ja jakoś nei moge sie przekonać do kubełkowej spacerówki :O no bo jak w tym dziecko ma spac na płasko połozone :O jakoś dla mnie mało wygodne to jest, jak np dziecko podczas snu chce się przekręcic na bok to jak ma w tym spać??? i jeszcze ta cena, koszmar :(

czytalam sporo o stokke, jak dla mnie wyglada wspaniale, ale... ma wady. Jest wywrotny, niestabilny, choc w miescie i do pokonywania schodow- niesamowity.

Ja mam quinny speedi i jestem zadowolona. Bardzo lekko sie prowadzi, zwrotny, latwo sie sklada, mozna wpiac fotelik maxi cosi. Regulowany podnozek w spacerowce. Duze pompowane kola, daja rade nawet po sniegu. Z wad: spacerowka nie rozklada sie zupelnie plasko i system skladania oparcia do pozycji siedzacej jest niewygodny, jest przestronna (to dobrze) i przewiewna, ale twarda, nieprzytulna. No i wozek nienajlzejszy. Sklada sie na plasko, ale zajmuje caly bagaznik samochodu. Mozna go brac w podroz samolotem (przynajmniej moj bez szwanku podrozowal z innymi bagazami).

Gość szukamwozkaaa
maxi cosi mura rozklada sie na plasko , pozatym jak dziecko przypiete pasami ma sie na bok polozyc ??? jesli chodzi o cene to stac mnie na taki wozek wiec dlaczego miala bym go nie kupic ;) tutaj jest filmik do mury jak go zobaczylam bardzo mnie przekonuje :) a wy co myslicie ? http://www.90n.pl/sklep/product/p/248/maxi,cosi,mura,4.html

Gość maxicosi
Mam maxi cosi mura 3, spacerówka rzeczywiście rozkłada się na płasko:) ale ciężki jest jak cholera - mieszkam na drugim piętrze w kamienicy to cos o tym wiem. Kolejny minus w gondoli ta wyściółka wygniotła się, a właściwie zapadła pod główką. Plus bardzo wygodny i zwrotny, łatwo się składa rozkłada. I jeszcze jeden malutki minusik - ostatnio złapaliśmy kapcia.

Gość szukamwozkaa
ja coprawda nie mieszkam w bloku wiec nie bede musiala dzwogac wozka po schodach ale kilka razy dziennie do auta i spowrtoem tak , a powiedz czy mozna go zlozyc z zamontowana spaceroka?? czy trzeba ja sciagac bo wiem ze buzz ma taka opcje ze mozna i ze sacerowka i bez

Gość maxicosi
nie da rady złożyc z wpiętą spacerówką, ale ta wypina się i wpina bardzo sprawnie, w zasadzie jedną ręką

Gość szukamwozkaa
tak to wiem ale problem ze zmieszczeniem jej w samochodzie :O i tutaj znow buzzz wygrywa bo da sie go tak zlozyc , hym ciezka decyzja :O