Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bu3o

Czy dostane na to L4?

Polecane posty

MAm pytanie,dzis przewrocilam sie przed praca uderzylam reka od ziemie po paru chwilach reka mi spuchla pojechalam na oddzial ratunkowy zrobili rtg i lekarz chirurg osadzil ze mam stluczenie srodrecza z obrzekiem i krwiakiem wypisal mi papier i kazal jutro zglosic sie do mojego Lekarza rodzinnego i mam pytanie czy ten lekarz rodzinny da mi jakies L4 czy bede musiala jutro pojsc do pracy?Reka mnie boli lekarz przyjmoje od 12 a ja do pracy ide na rano i nie wiem co zrobic czy olac lekarza czy isc na rano do pracy.po co bedzie jesli mi nie da L4?

Ja pytam serio a nie dla jaj bo nie wiem czy pojsc do rpacy na rano czy sie wstrzyma ci isc do lekarza o 12

Gość k-da
jesli szlas akurat do pracy to byl wypadek w drodze do pracy, tylko szkoda, ze nie zadbalas o to, zeby miec swiadkow :o takie zwolnienie jest wtedy platne 100%

Gość no pewnie
pewnie ze dostaniesz:)

i powiedz jeszcze ze to w drodze do pracy było to dostaniesz odszkodowanie jak by co i 100% chorobowego nie umiesz zakombinować ofiaro:):):)

pies mi jakis wlecial miedzy nogi i wywinelam orla:( obciach nie zly na przystanku bylo z 30 osob:D a to L4 to chyba jakies paro dniowe chyba by bylo

doszlam do pracy z ta spuchnieta reka a kierowniczka jeszcze mi laske zrobiła ze mnie puscila do szpitala o 15 po godzinie pray na kasie nie moglam nic podnies i wogole a jutro jest bez sensu jak mnie zacznie bolec to mnie z pracy 2 dzien nie puszcza do lekarza

poprostu chore warunki ja przyszlam do pracy na 14 z dobrymi checiami a ze mnie reka bolala i wogole to wyszlam o 15 do szpitala na rtg

Gość k-da
to byl wypadek w drodze do pracy, mozesz kartke na przystnaku powiesic i moze wyzebrasz, ze ktos sie zglosi i poswiadczy :o