Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze cos z tym zrobić

CHORY ZWIAZEK..........pomocy!!!!!

Polecane posty

to jest chora sytuacja, można wręcz powiedzieć,że toksyk..., jestem w związku na odległość (jeszcze trochę tak będzie), ale mój facet przegina, jak długo nie odpisuje sms to źle(pracuje więc nie zawsze mogę odrazu), jak za szybko obiorę tel. to tez źle (bo pewnie akurat z kimś innym pisałam), czasami chodzę do kosmetyczki więc wiadomo,że przez jakiś czas nie mogę pisać to pewnie jestem z jakimś amantem... mam tego dość, rozmowy nie pomagają, jak zmienić ta sytuację?

Gość nanananannana
po co Ci on? zerwij.

Gość jaki jest poza tym
jak jestescie razem? bywa egoista? w/w chora zazdrosc...

ale mi na nim zależy, a ta zazdrość zabija nas powoli:(

bywa rożnie, bywa i egoistyczny ale i kochany

Gość jaki jest poza tym
nie wroze nic dobrego... :o tez tak mialam, bylo coraz gorzej :o

Gość jaki jest poza tym
niech idzie sie leczyc do psychologa, inaczej zatruje Ci zycie...

może przyczyna tkwi w tym, że kiedyś na kims bardzo sie zawiódł, tak mi sie wydaje

po prostu ma obsesję na moim punkcie

Gość szurumburumszurum
pewnie innej odpowiedzi się spodziewasz,ale lepiej dobrze się zastanów,czy chcesz z nim być i nie daj boże wyjść za niego za mąż,mam dwie koleżanki,z mężem zazdrośnikiem,znaczy jedna już po rozwodzie-ona,jak wychodziła z nim nawet na spacer gapiła się cały czas w ziemię,żeby ktoś znajomy się jej nie ukłonił,bo miała w domu piekło,czepiał się sposobu jej ubierania,jak miała za krótką spódnicę,to dosłownie z niej zdzierał (i niszczył),nie było mowy,żeby ktoś przyszedł,albo,żeby ona wyszła z koleżankami druga,ona jest z mężem,(jezdzi tirem)miała np.awanturę o bilet autobusowy w portfelu-pewnie z kimś się szlajała,nie mówi mu,że gdzieś wychodzi,tylko kłamie i siłą rzeczy wciąga w to dziecko-no bo jak mąż zadzwoni do domu,a mamy nie ma-to musi ją kryć ,jak za długo nie odpisze na smsa,to ten szaleje,naprawdę ciężkie jest takie życie,nawet do mnie jak szła,a się przyjaźnimy to kłamała-tylko,że on na szczescie nie jest cały czas na miejscu,to ona sobie jakoś z tym radzi,aha i jak jest w domu,to sprawdza jej komórkę a Ty sama już teraz nazywasz ten związek chorym,pomyśl co będzie później,chyba nie łudzisz się,że się zmieni? to jest już taki charakter..

Gość bywamwczorajsza
ja tez jestem w zwiazku na odległosc..moj mezczyzna mieszka 250km ode mnie. jestem o niego MASAKRYCZNIE ZAZDROSNA,ALE STARAM SIE TO KONTROLOWAC.. I NARAZIE MI SIĘ UDAJE, CHOC TEZ KATUJE SIE MYSLAMI,ALE KONTROLUJE SIE. oN MA 28 LAT I TEZ SIE KONTROLUJE, sadze ze nie bawią juz go takie gierki w chorobliwą zazdrość. musicie porozmawiac szczerze=tylko rozmowa to lekarstwo na WSZYSTKO! BO JAK MI NIE PODPASUJE ZE SIEDZI Z KIMS (O CZYM MI PISZE) A NIE ODPISUJE DLUGO NA SMS, TO JA DWA RAZY DLUZEJ NIE ODPISUJE,ALE JAK ZADZWONI(JA UDAJE ZE JEST OK) SZYBKO ZLOSC MI PRZECHODZI.. POROZMAWIAJ Z NIM

Gość jaki jest poza tym
nic go nie usprawiedliwia, Ty jestes inna osoba... stara Ci sie wmowic, ze to Twoja wina i ze to normalne, bo sie martwi albo inny kit?

to jest dorosły niby dojrzały facet, pyta mnie w co jestem dziś ubrana, naprawdę zastanawiam się nad tym związkiem

Gość szurumburumszurum
dodam jeszcze,że o ile kobiety są zdolne,aby coś w sobie zmienić,dla dobra związku,o tyle facet nie jest skory do zmian,to co opisałaś,to normalnie patologia,mam już swoje lata,ludzie i życie uczą rozumu,wielka i namiętna miłość (myślę o slubie) przejdzie po paru latach,a Ty już nie będziesz taka chętna,żeby sobie tłumaczyć jego zachowanie,a odejść później bedzie jeszcze trudniej niż teraz nawet jeśli pójdzie się leczyć,jeśli będziecie o tym rozmawiać-owszem,na krótki czas może to coś zmieni,ale nie licz na to,że nastąpi zwrot o 180 stopni,nie nastąpi ale pewnie sama o tym wiesz,tylko masz jeszcze nadzieję,cóż,czlowiek uczy się na własnych błędach,"dobrych rad" się na ogół nie słucha,a później pluje sobie człowiek w brodę,jak pisał fraszkopisarz -"Trzeba dojrzeć,aby dojrzeć" :-)

mam 29 lat on jest starszy

szurumburumszurum :) dziękuję Ci bardzo za Twoje wypowiedzi dają do myślenia...

Gość moja rada jest taka......
trzymaj się od niego z daleka, będzie tylko gorzej

Gość byłam w takim związku
zostaw go jak Ci się uda, ja po zerwaniu miałam horror

Gość eksy
ja też się wściekałam jak długo nie odpisywał, ale tłumaczył na okrągło, więc się przyzwyczaiłam a on? też się wkurza, ale wypracowaliśmy system: jeśli któreś z nas wie, że nie będzie mogło dłużej pisać bo jest na służbowym spotkaniu, u kosmetyczki itp. to uprzedzamy się o tym wcześniej....z czasem dawaliśmy sobie więcej swobody i jest super. małymi kroczkami można wiele osiągnąć :)

Ja tu nie widzę niestety nadziei na poprawę z jego strony...

Gość hm....to juz taki typ
myślę,ze nie zmieni się, będziecie tylko gorzej, moja koleżanka jak jakiemuś chłopakowi "cześć" odpowiedziała to miała wojnę..., z koleżankami nie mogla się spotykać, to jak w klatce w takim związku...