Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maniusia89

brak checi na sex

Polecane posty

witam od jakiegos czasu zauwazyłam ze mój maz mnie nie pociaga juz nie umie mnie podniecic tak jak kiedys.Gdy dochodzi do zblizenia staram sie aby jemu dobrze było za karzym razem i zeby miał na mnie wielka ochote a on jakos .... nie chetnie to robi zebym ja miała na niego . Juz nie wiem co mam robic poprostu czuje sie nie zaspokojona ;/;/

Gość koles123456
A może warto z nim porozmawiać? I powiedzieć że skoro ty się starasz i dajesz z siebie wszystko to on też mógłby się angażować w rozwijanie waszego życia erotycznego bo zaczynasz popadać w rutynę... Tylko szczerość może cię uratować przed zdradą męża bo tak to się w końcu skończy...

Gość weronek
Przeczytaj pierwszy wpis "facet w koronkach" i każ mu zrobić to samo co ten nurek. Zobaczysz jak to zadziała, ręcze jak piorun.

Gość wewrewrwet
ty lepi nich ni rus sam psyleta

uuu widze tu normalny przypadek przejscia w normalne zycie z zauroczenia itd lub po prostu, ma kogos innego i sie juz Toba tak nie interesuje

nie wiem czy ma kogos raczej nie mysle ze to rutyna ale... najsmieszniejsze jest to ze jestesmy 7 misiecy po ślubie ;/;/

Facet to facet.Ty- kolacja,świece,koronkowe majtki. On- byle bzyknąć i już.

wub jak sobie tak mysle to chyba masz racje bo ja sie tak czasmi czuje jak bym mu była tylko po to aby sobie mógł ulzyc ;/;/

A tak serio to pogadaj z nim bo jeszcze trochę i zaczniesz mu dawać dla świętego spokoju.

Nie zamartwiaj się tak o to jak on to odbierze ty wylejesz burze uczuć on i tak przeanalizuje to swoim tokiem myślowym. Ważne że zasygnalizujesz problem nie masz co liczyć że zrozumie o co ci chodzi

ok tak zrobie dzekuje wub tylko ze mam takie pytanie jeszcze ale.. takie sytuacje sa normalne w tak krótkim małżenstwie ?? a tym bardziej ze ja mam 20 lat a mój maz 25.Kiedys to nawet mógł sie kochac po 5 razy dzienie a teraz ......jeden raz wystracza i tyle jeszcze bez jakiegos wysiłku z jego strony i staran

Dobre pytanie-czy to norma? Myślę że to właśnie kobiety mają takie dylematy dla faceta jest wszystko w jak najlepszym porządku

To jest jego wyznanie miłości.Tak cię adoruje pieści i dowartościowuje Kurcze teraz to już tylko kochanek

Gość maniuska89
no własnie myslałam sobie o tym kiedys czy nie spróbowac z kims innym tak skok w bo ale... czy jest sen ??

tak jest miłosc ale... ja tez oczekuje czegos od niego a niestety on mi tego nie daje zmienił sie strasznie i kazdy dzien jest nudny nie spedzamy go w zaden miły sposób

To zacznij gdzieś bywać nie koniecznie z nim.Posłuchasz komplementów odstresujesz się zabawisz.Nie musisz zaraz go zdradzać ale zawsze można poflirtować

chyba bede musiała tak zrobic tylko ze jestesmy za granica i nie znam tutaj prawie nikogo ;/;/bo jestesmy od kilku miesiecy

Gość eeh
mam podobny kłopot z kobietą, a problem jeszcze się potęguje w perspektywie związku na odległość :/ ale co do rad, to rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać!!!! i co ważne, na spokojnie, (wiem, że co napiszę teraz może wydać się paradoksalne, ale wg mnie będzie miało większe sznse na pozytywne efekty) musisz się w niej wykazać pokorą, a nawet możesz zrobić z siebie biedną myszkę ;) jeśli po tym nic kompletnie się nie zmieni albo nie wyjawi Ci konkretnych argumentów dlaczego się tak zachowuje, a nie inaczej, to nie wiem w każdym razie nie flirtuj z nikim, bo jak się wkręcisz, to możesz się obudzić z ręką w nocniku pozdrawiam i powodzenia ;)