Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska_ona

chude czy kobiece kształty?

Polecane posty

Gość ciekawska_ona

pytam jakie kobiety bardziej Wam sie podobaja: chude/szczupłe, czy takie, ktore posiadają kobiece kształty, tj, niewielki brzuszek, zaokrąglone bioderka, pelniejsze uda? zapraszam do dyskusji

Gość szczupłe ale
nie chorobliwie chude

Gość a dlaczego zaookraglone
biodra musza wystepowac w komplecie z brzuszkiem? Ja mam szerokie biodra (czyt. pewnie wiele osob powie, ze mam po prostu duza dupe), PLASKI brzuch, wciecie w tali i calkiem spory biust, w dodatku pełne uda. Jeden powie, ze jestem grubasem albo wyglądam jak helga a drugiemu będzie slina ciekła...

Gość szczupłe ale
a poza tym co za głupie pytanie ,, chude czy kobiece kształty?". Nie wiem co rozumiesz przez te kobiece kształty bo jeżeli to ma oznaczać dziewczynę z nadwagą to odpada. A poza tym pomiędzy kobietami przy kości ,a chudymi istnieją jeszcze te szczupłe ktore też mogą mieć piersi , biodra i tyłeczek

nie lubie chudych,ponizej 60kg to nie kobieta.Idealna powinna miec pupe tzytzki nr3 i lekko odstajacy brzuszek. Kosciste laski nie sa seksowne.Oczywiscie te 60kg przy wzroscie 160cm byloby za duzo ale tak 60kg i 170-175cm to ideal

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
heh to ja juz nie wiem do jakiej grupy się zaliczam:P moje wymiary biust 93 talia 62 bioderka 93 waga 56kg wzrost 170 poza tym mam idelanie płaski brzuszek i uda proporcjonalne do łydek:P

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
a o biuście zapomniałam 70E:)

Gość poka fote no to masz
no to poka fote

Gość tak mysle
wiadomo ze szczuple ale z ksztaltami.....

Gość drente
Ja uwielbiam laski ktore maja jedrny brzuszek oraz na ledzwiach takie dwa rowki a jakby tam byl jakis tatuaz to juz miod cud.Piersi moga byc tak zgodne z sylwetka.

Gość a coooooo oo
kolejna puszysta chce sie dowartosciować :) nie zadawaj durnych pytań tylko rusz dooope i idz pobiegac 🖐️

Gość cep
bez przesady w tą i w tą :D