Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masełkowa....23

Dziwna sytuacja Może wy mi to wytłumaczycie ?

Polecane posty

Gość Masełkowa....23

Roztałam się z mężem to była wina nas obu jak byc co to nikt tikogo nie zdradził poprostu nie pasowaliśmy do siebie i tyle.Najgorzej to przetrwać Ploty na wioskach to nie jest tak jak w mieście. Tu jak coś się wydaży to sensacja jeszcze przez rok niestety.Zapoznałam pewnego mężczyzne ale to tylko kolega czasem się widzimy to Cześć cześć ładny uśmiech pogaducha o chymś tam. I tyle.On jest rówież żonaty lecz też ich związek jest bużliwy i to bardzo raz są razem raz nie.Problem na tym iż chyba cos między nami iskrzy.Ale oznajmiam że nic pomiędzy nami nie ma. Tylko dziwi mnie to że ludzie wiedzą więcej odemnie i mówia że że ja się z nim spotykam i że jesteśmy razem że wdarłam się w ich związek to jest normalnie strasznie dołujące.skąd ludzie biorą te Bajki to normalnie jak jakaś TELENOWELA....Dziwi mnie to że ludzie mówią iż on coś do mnie czuje....Ajć musiałam się choć tu wygadać!!!!

Gość masełkowa...23
Blokers Może Dooope ci pokazać co ??? a sio stąd......

"Tylko dziwi mnie to że ludzie wiedzą więcej ode mnie" Normalka! Ludzie potrafia zniszczyc drugiemu czlowiekowi zycie takim gadaniem. Ja z racji wieku i doswiadczenia nie reaguje na plotki, ludzie mi bliscy, przyjaciele, Ci- prawdziwi znaja mnie i granice mojej moralnosc. A innym nic do tego. Niech najpierw spojrza na siebie,a pozniej na mnie, jak w Biblii- drzazge widzisz w oku blizniego, a w swoim belki nie zauwazasz? Zdystansuj sie, badz soba, rob swoje, nie reaguj na glupia gadanine.

Gość ppp22
bo tacy sa ludzie nawioskach, oni widza zawsze kogos ale siebie nie.mieszkalam tez kiedys na wiosce, wyjechalam za granice do chlopaka niebylo mnie prawie rok, przez ten czas ludzie naopowiadali omnie roznych zeczy np bylam 3 razy wciazy., porawli mnie itd hehe. nieprzejmuj sie gadaniem ludzi

Gość Masełkowa...23
Tak spodziewałam się tego że się zaczną jakieś ploty ale nie które normalnie przekraczają moje granice wytrzymałości .Kazdy potencjalny Facet który nawet ze mną tylko zamieni jedno słowo jest już odrazu moim kochankiem!!!!.Dosyć że mam tyle innych problemów to jesze ludze potrafią ci tak umilić życie aż się płakać chce.A co najlepsze że sami w związkach za dobrze nie mają ale do innych się wpierdala..... Czego jeszcze mogę się nasłuchać....Powiedziałam że będe miała dystans ale cały czas o tym myśle jak ktoś mógł tak powiedzieć!!!!

a czym Ty się przejmujesz ? głupimi babami na wiosce, które własnego zycia nie mają to się cudzym zachwycają :P wyluzuj :)

Gość masełkowa..23
Macie Racje Pogadają Pogadają i im przejdzie może jakaś nowsza sensacja będzie...... Kurczę teraz aż bym się bała z jakimś Facetem spotkać iż ktoś może mnie zobaczy i znów nie potrzebne ploty.....Dlatego narazie dopóki sytuacja całkowicie nie ochłonie !!!!! Żadnych mężczyzn w moim życiu tym bardziej iż mój Prawie ex mąż powiedział mi że jak sobie kogoś znajdę to zrobi mi piekło z zycia