Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PiNaColadaLBN

seksualny TRóJKąCik dwie kobietki, jeden facet

Polecane posty

Witam wszystkie biseksualne cukiereczki:) Jestem biseksualną dziewczynką z Lublina, od 4 lat jestem w stało-niestałym związku z facetem, ale mimo fantastycznego z nim seksu, naprawdę przez duże "F" po czterech latach jestem spragniona nowych doznań:) Marzę o tym aby podzielić się z jakąś interesującą dziewczynką swoim facetem i spróbować seksu we troje:) Zainteresowane panie zapraszam na swoją pocztę pinkyblue@wp.pl lub gg 11328948. A do wszystkich Pań, które miały już tego rodzaju doświadczenia zwracam się z wielką prośbą o zrelacjonowanie wrażeń i napisanie co myślicie o trójkątach 2k+m.buziak dla wszystkich:*

Hmmm myślałam,że choć kilka osób ma jakieś doświadczenia z zakresu gorących akcji z kobietą i mężczyzną jednocześnie, którymi zechcę się podzielić:\ Czy macie jakieś pomysły odnośnie tego gdzie można poznać kobietę, która zachcę dołączyć się do seksu razem z parą? Pewnie, że ladaco;)...ale fajne:)

Gość Donna4520
Spróbuj przez portale swingerskie. Wiem, że tam można znaleźć, z własnego dośwaidczenia. Ja znalazłam w klubie. Istnieje też taki pogląd (słuszny), że samotna dziewczyna (nie to co chlopak) w klubie sw nie pozostanie długo sama. Zawsze jakaś para (lub więcej ) przyjmie ją do gniazdka. Wiem, bo wcześniej byłam taką dziewczyną;) Powodzenia

Gość rybak zza krzaka
szukaj na stronie amateri.pl lub amateri.cz. Tam jest niezła paka, ludzie w róznym wieku, z różnymi marzeniami i potrzebami. Właśnie wróciłem ze Słowacji z takiego spotkania - bardzo sympatyczna historia.

Gość yhymmmmmmmmmmmmmmmm
Bardzo sympatyczna reklama .