Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuilgkty

Aborcja i kanibalizm małych ślicznych i kochanych fasolek

Polecane posty

Gość miammm
zaraz ci tu mohery dadzą

Gość ddcdxzs
jak tak można !!!!! to okrucieństwo :O Ciekawe w jakiej kulturze tak się postępuje z fasolkami .... :O

Gość i coz ze ze szwecji
mmmm zjadlabym sobie tak...pysznie wyglada :D

Gość tiktak tiktak
ja pierdziele ale te chinczyki sa głupie powinni ich rozszczelac ddla przykladu na srodku miasta przed ratuszem dla przykladu dla innych to nawet kanibale w glebokiej dzungli nie jedza plodów- dzieci-embrionow jak zwać nie juzmysalam ze jestesmy mondrzejsi od ludzi z epoki kamienia lupanego

Gość kur..... kto to
je?? co za ludzie jedzą innych ludzi w cywilizowanym świecie :-/

Gość tiktak tiktak
mialo być mądrzejsi

Gość hitlera im trzeba zeby
powybijał troche debilskiego narodu, bo widac w głowach się poprzewracało

mi sie od razu kojarza opowiescie cejrowskiego, jhak mowil, ze malo ktory bialy czlowiek jest w stanie zjesc zupe z malpy bo tam plywaja jej raczki, nozki, glowa, ktore po ugotowaniu wygladaja jak kawalki niemowlecia ale chyba nawet on nie spodziewal sie, ze sa jednak ludzie, ktorzy bez oporow zjedza nienarodzone dziecko

Gość jako kobieta
smakosze cholerne sie znalazly powiesic za te glupie pały

skoro oficjalnie w restauracji na taki rzeczy pozwalaja to co dopiero sie dzieje nieoficjalnie - wole chyba nie wiedziec

Gość jako kobieta
małpa to małpa zreszta czlowie zje wszystko nawet małpe ale to jest zwierze jak by nie bylo prosiaki tez sie je i zyje ale zeby dzieci to juz przechodzi jakie kolwiek reguly i zadasy zycia

Gość ale byki walisz ziom
tiktak tiktak ja pierdziele ale te chinczyki sa głupie powinni ich rozszczelac ddla przykladu na srodku miasta przed ratuszem dla przykladu dla innych to nawet kanibale w glebokiej dzungli nie jedza plodów- dzieci-embrionow jak zwać nie juzmysalam ze jestesmy mondrzejsi od ludzi z epoki kamienia lupanego "mondrzejsi"??? przy takim poziomie jaki reprezentujesz na pewno. rozszczelac jasne:P ale Matol, do szkoly

chodzilo mi o to prawie wszytscy (przynajmniej Ci normalni) nie zjedza czegos co przypomina dziecko (czlowieka), a jest tylko malpa - a tamci wpierdalaja ludzi z pelna swiadomoscia co jedza i nawet widza to dokladnie

Gość tiktak tiktak
jak sie nie podoba to nie czytaj i nie wazne czy z bykami czy nie po prostu jak to zobaczylam to masakra jakasa jest przeciez a ty tu o moich bykach czsami pisze i z bykami tobie sie to nie zdarza?? tylko czlowiekiek jestem

jak to tam czlowiek czlowieka zjada, zmarlego czy jak:O:O:O to ja tego wole nie ogladac:O:O

Gość jaka taka o
male nienarodzone dzieciatka chyba po poronieniu okropne

Gość taka se sesese
ta fasolka w garze w 1 linku smaczna :P a to drugie... no cóż. Taka zupa z dzieci ponoć tylko dla bogaczy bo bardzo zdrowa :O

Gość w chinach łapią
kobiety nawet w 9 mies ciazy i robia skrobanki jezeli ma juz 1 dziecko w domu - bo mozna miec tylko 1, a na tych chinskich wiochach sie nie zabezieczaja i co rok skrobanka, a jak sie urodzi dziewczynka to do domu dziecka, bo potrzebny im syn ktory bedzie pracował na polu. biegaja zgrajami chlopaczyska, dziewczyna to wyjatek. jak rosna sami chłopcy to mówią ze bedzie albo wojna, albo kryzys,bo kto im bedzie dzieci rodził? jak w afryce będą gwałcic napotkane dziewczyny. ogladałam film dokumentalny na ten temat jeszcze na studiach

Gość yxyxyyxbxnn
Pojabane chinczyki... :O

myslam, ze na pewno coanjmniej kilka osob zainteresuje ten artykul i jakis czas temu dalam topik o tym to mnie zjechaly matki polki, ze w zlym dziale, a niby gdzie?? i ze nie powinnam rozszezac takich wiadomosci - a moim zdaniem wlasnie sie powinno