Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdziusia

Ja schudłam 35kg bez głodówki

Polecane posty

Gość Magdziusia

Witam. chce podzielić się swoimi doświadczeniami. Schudłam 35kg w 9 miesięcy średnia 3 kg na miesiąc. Jeśli są zainteresowane to zapraszam do pytania :)

Gość Magdziusia
kesunia002 Bardzo ważne jest co się je :) mi się udało bez jakiś specjalnych obliczeń kalorii i przygotowywania dziennie zmyślnych potraw nie mam na to czasu pracuje od 8 do 16 i nie mam czasu na siłownie poza tym mam 49 lat i nie mam na to siły spacer z psem wieczorem i to wszystko. Jest to program żywieniowy opracowany przez Dr Louisa Ignarro który dostał nagrodę nabla z medycyny. działa on na zasadzie spożywania 2 zdrowych posiłków dziennie w postaci koktajlu który można zrobić dosłownie wszędzie. Zaspokaja on nasze potrzeby na proteiny białko co nasyca nasz organizm i nie czujemy się głodni przez co nasz organizm nie odkłada tłuszczy i spala te już nagromadzone jest to w stu procentach naturalne i zdrowe.

Gość sylwester22
Mi wystarczy 10 kg:( a nie potrafię:(

Gość sylwester22
a możesz coś więcej napisac na ten temat??

Gość hernakamamammamaxpppq
Napisałabyś od razu,ze to chodzi o herbalife a nie czarowała dziewczyny durnym topikiem:o

Gość Magdziusia
10 Kg to niewiele :) Mnie pomogli to i z twoimi dziesięcioma nie będą mieli problemu. zajrzyj na ich stronę www.idealnafigura.com/hazy

Gość Magdziusia
Tak jest to z Herbalife a masz z tym jakiś problem hernakamamammamaxpppq? Jeśli mnie pomogło to czemu nie może innym jeśli masz jakieś doświadczenia w tym zakresie to się podziel !!

Gość Pegi_38
Herbalife hmm :) sama to stosowałam i to z sukcesami :) niestety teraz nie mogę bo mam moje małe szczęście i karmię piersią a nie jest to wskazane bo oddziaływuje na pokarm :( i szukam jakiejś innej diety. Ma ktoś jakieś propozycje?

Gość lobella
autorko tematu a to jakis dziwny przypadek że dzis na forum pojawiło sie wiele postów reklamujących podaną przez ciebie stronę. więc to co ty piszesz jest najwyraźniej tak samo traktowane przez użytkowników -jako reklama. :P

Gość ex-grubaska
Ja schudlam 45kg w 9 miesiecy bez zadnych herbalifow i innego syfu. Zdrowe jedzenie+ruch to jedyna recepta na schudniecie i jak ktos wytrwale kontynuuje diete bez zadnych wiekszych wpadek, to jak najbardziej da sie tyle schudnac, wiec nie ma co sie dziwic.

Gość jest problemmm
magdziusia - jest problem z herbalife bo trzeba mieć na to kase a nie wszystkich na to stać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość chcesz powiedzieć że
przez 9 miesięcy piłaś tylko koktajle 2 razy dziennie?

Gość Magdziusia
lobella może i masz rację zostałam poproszona przez osobę która mnie przeprowadziła przez to Pana Tomasza z tej firmy na podzielenie się doświadczeniami w tym zakresie. Naprawdę jest to dobre jeśli ktoś nie ma czasu na siłownie i biegania po sklepach z zdrowa żywnością a nie wszędzie takie są :( jest to dobre rozwiązanie. co do ceny ja tez z początku stwierdziłam ze jest to drogie ale pomyślcie ile wydacie na zażywa owoce i ile czasu spędzicie na przygotowaniu tego i przeliczeniu kalorii to naprawdę 2.80 zł za jeden posiłek dwa razy dziennie to nie jest tak wiele.

Gość ex-grubaska
Zadne koktalie i sztuczne witaminy nie zastapia prawdziwej zywnosci, nie dajcie sie na to nabrac. Nie trzeba latac po zadnych sklepach ze zdrowa zywnoscia, aby w miare rozsadnie sie odzywiac.

Gość Magdziusia
Tak zamiast śniadania i obiadu bo nie było na to czasu a kolacje jadłam właściwie to na co miałam ochote

Gość Magdziusia
ex-grubaska zamiast krytykować to podziel się co dokładnie ty zrobiłaś?

Gość Magdziusia
Prosiła bym osoby specjalnej troski o nie wpisywanie głupot

ex-grubaska czemu zamilkłaś? Brak wywodu z twojej strony ogóle schudłaś czy czytacz na szybko na forum co odpisać. Owłosione bile por.Otłowskiego to tez od ciebie bo razem z tobą się pojawiło :P

Pebi87 czytałam o tej diecie co stosujesz i podobno nie przynasi ona takich rezultatów. Podobno jest nieskuteczna ! to ten link na dole t że reklama?

Pegi ja nie stosuje diety vitali, tam mam tylko konto, szkoda by mi było kasy na jakiekolwiek diety:) Ja byłam na kilku różnych, ale najskuteczniejsze to MZ i WR, 5regularnych posiłków, ograniczanie węglowodanów, dużo wody niegazowanej itp....