Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyblokerss

nienawidze blokersów

Polecane posty

Gość antyblokerss

i jak spotkam takiego na swojej drodze to go leje w pysk, bo to smiecie stojace pod klatkami i smietnikami

Gość a ławkersów lubisz
??:D:D:D

Gość antyblokerss
Jestem przystankersem i szanóję tylko ludzi w gómofilcach,.

Gość antyblokerss
jakj zwał tak zwał po prostu nie lubiue tych smieci, ktore stoja pod blokiem i zaczepiaja ludzi, a jak co do czego przyjdzie to spierda laja gdzie pieprz rośnie, ostatnio pojechałem do kolegi stanąłem u niego pod blokiem i stały takie łapserdaki i cos sie wymądrzac zaczeli pierwszy wychaczył w pysk to po rescie sladu nie było

Gość antyblokerss
Ty blokers syneczku z Tobą na solo najpierw byś się umyć musiał konkretnie dopiero moglibyśmy pogadac, ostatnio mi pd blokiem wlasnie taki smierdziel zapytal czy wyskocze z nim na solo i wystarczył jeden strzał , tylko pozniej sie bałem ze przez jego smierdzacy pysk jakies choroby nie dostałem

Gość antyblokerss
i tak sobie synku to tłumacz stojąc z kolesiami pod blokiem paląc jednego szluga na trzech hahaha

Gość True blokers dres
a ja jestem oldscooolowym i konserwatywnym dresiarzem. Mam swój honor i zasady których sie trzymam a mianowicie : 1)bije tylko słabszych 2)jedynie w przewadze liczebnej w stosunku min 5:1 3)zaczepiam zawsze dziewczyny, wykonuje obsceniczne gesty i śmieje z kolegami a tak na prawdę nawet galerianki nie chcą mi dac dupy nawet jak podjadę kradzionym mercem 4)chodzę na mecze piłki nożnej w duuużej grupie i dre japie cały mecz głównie przekleństwa i nigdy nie wiem jaki jest wynik. 5)nosze bluże hwdp i ciągle kurwię na policję ale jak mnie spisuja mówię "przepraszam prosze pana za kłopot" jestem true drechem i kto mi podskoczy?