Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanrap

Czy jes tu ktoś kto nienawidzi chodzic po sklepach????

Polecane posty

Gość Hanrap

Jak w temacie! nienawidze chodzic po sklepach typu galerie handlowe

Gość ja nie lubie wogole sklepow
i jestem kobieta :D w czasie komuny za dziecka mnie scisli ludzie w slepie i to dlatego :( a centra handlowe to nienawidze 😡 no ale coz .. chodze bo musze :(

Gość ja nienawidzę zwlaszca
z butami, ciuchami i spozywczych . Lubie tylko rozne Practikery,Castoramy, Ikęę ( wszystko z wyposazeniem domu) oraz lumpeksy takie gdzue sa zaslonki, firanki itd

Łącze się z Wami w bólu :) Ja mam tak samo-nigdy nie lubiłam chodzić na zakupy, bo zawsze wkurzało mnie oglądanie wybieranie i ogólnie to, że wszędzie jest to samo. Moje zakupy wyglądają tak, że wchodzę do sklepu i szybko się rozglądam-jesli w tym czasie wpadnie mi coś w oko to przymierzam i kupuję a jeśli w ciągu tych (40 sekund ) nic nie rzuci mi się w oczy to wychodzę i idę dalej. Zaliczam 3 sklepu rezygnuję z zakupów :)

Gość kwore
Ja zazdroszcze ludziom ktorzy maja ladne ciuchy.

Gość ...Maćka...
a już myślałam że jestem dziwna, też nienawidzę chodzić po sklepach bo nigdy nic mi się nie podoba. kurtki na jesień szukałam dwa tygodnie (we wrześniu) bo w sklepach były same zimowe kurtały. debilizm totalny! potem się dowiedziałam że jesienne kurtki w sklepach były w połowie sierpnia:O