Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

autostopowicz-ka

Są tu jacyś normalni, poważni ludzie czy tylko dzieciaki??

Polecane posty

Gość wartosc wartosccc
pisac pisac jesc kał kał jesc szczochy Lubię tak pisać i robić sobie jaja, ponieważ uwielbiam jak prości przesiadujący tu Ludzie bardzo się irytują, sprawia mi to naprawdę bardzo dużą frajdę. A propos tego co w głowie, Kobietko myślę, że potrzeba Tobie jeszcze kilkudziesięciu lat świetlnych aby być w miejscu , w którym ja jetem obecnie. Pozdro dla Wszystkich, którym można tak łatwo zdenerwować.

autostopowicz-ka---> Widzisz, ich właśnie to najbardziej kręci, że zwracasz uwagę. To jedyny dla nich sposób żeby "zainteresować", innego nie mają, bo z takimi tęgimi głowami mieć nie mogą. Błąd robią Ci, którzy z nimi podejmują dyskusję (pyskówkę raczej), gdyby nie to, pewnie uznaliby kafe za nudne miejsce i poszli gdzieś indziej. To moje zdanie. Pozdrawiam!

ale ja cieszę się bardzo, że są tacy ludzie jak ty, którzy znają swoją "wartość" i potrafią ją w ten sposób przekazać :) naprawdę jestem z Ciebie dumna

Gość no właśnieee
Właśnie dlatego sobie jaj lubię robić, ponieważ ludzie siedzący tutaj i traktujący to miejsce poważnie, nie potrafią prostego wpisu "zakumać"

Gość oczywiście.....
Oczywiście, że można być ze mnie dumnym IQ 156 o czymś świadczy. :) No ale ja to miejsce traktuje jako wejście, żeby jajca sobie porobić, a myślę, że wszyscy normalni tak to traktują.

Chciałbym zauważyć że większość pomarańczowych prowokacji, podszywów itp jest autorstwa czarnych, znanych nicków na kafe, innymi słowy ludzi którzy jakoś potrafili na siebie zwrócić uwagę bez pisania o jedzeniu odchodów itp itd a Ty dając się prowokować tylko ich nakręcasz;)

Gość dobra dobraaaa
Stajecie się tu nudni , idę gdzieś indziej porobić sobie jaja z "poważnych ludzi" buhahahaha

Gość to jeszcze ja od odchodow
"Tym razem to znowu ja" ----> jest dokładnie tak jak mówisz, ale ludzie, którzy dają się nakręcać są potrzebni, gdyby takich nie było, nie wchodziłbym tu nigdy. Pozdro

Tym razem to znowu ja/---> też tak myślę, dlatego najrozsądniej jest zwracać uwagę tylko na czarne nicki, chyba że pomarańczowe mają coś mądrego do powiedzenia, co też się czasami zdarza.