Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grimsien

jestem wkurzonaaaa!

Polecane posty

Gość grimsien

moj facet nie zawital dzis jeszcze do domu od godziny 9:00 rano!Najpierw byl na sniadanku z bratem na miescie(jakby nie mogl w domu zjesc),pozniej poszli sobie razem z bratem na silownie,pozniej jezdzili po miescie,a teraz jest u kolegi z bratem:/ I pisze mi esa,ze on bedzie dopiero wieczorem!Jakby jeszcze tego bylo malo jutro idzie do klubu z bratem i z kumplami,by oblac nowa prace swojego brata.WRRRRRRRRRR.A sam stracil wczoraj robote!Jestem wsciekla!Jutro ide do szkoly rano i mial mi przywiezc kartki A4 na wypracowanie.Ja z domu sie dzis do 18:00 ruszyc nie moge,bo pilnuje dziecka i sobie po te kartki wyjsc nie moge,bo mam jeszcze swoje dziecko wiec siedze sobie z dwujka.Moglby sie zajac czym sensowniejszym.Ma 27 lat,a ciagle rozpacza,ze on sie jeszcze chce troche wyszalec.Do cholery jasnej ja mam 24 i nie placze!

wedlug mnie to jak raz na jakis czas spedzi czas z bratem t chbyba sie swiat nie zawali........ te dzieci to wpadka czy planowane i czy z nim wiesz, moglas uwazac to bys w wieku 24lat nie miala ani jednego dziecka bo teraz to tak zabrzmialo jakby te dzieci byly skaraniem boskim...............

Gość grymsien
"wiesz, moglas uwazac to bys w wieku 24lat nie miala ani jednego dziecka bo teraz to tak zabrzmialo jakby te dzieci byly skaraniem boskim..............." mam jedno planowane!!!!!!!!!Drugim sie opiekuje.Nie chodzi mi o dzieci tylko o niego,ze sobie ma mnie w dupie caly dzien nawet za robota sie nie rozjerzal.............. raz na jakis czas?????????????????????My razem z jego bratem mieszkamy!Od trzech miesiecy,a mnie szlak trafia!Moglismy isc razem na spacer z dziecmi.Ale przeciez miasto go wzywa!On mi wyrzuty robi jak ja che isc z kolezankami na piwo ale sam to sobie informuje mnie(nawet nie pyta),ze on wychodzi!!!!!Nie tak sie kiedys umawialismy.Obowiazkami sie dzielilismy zawsze.To nie Polska!Ale od kiedy jest z nami jego brat to on juz nie ma zadnych obowiazkow,bo ten go ciagle ciaga za soba!

Gość grymsien
mowie!!!!!!!nie dociera!!!!!!Ja jade do Polski za pare miesiecy i wtedy ja mu pokarze jak to jest fajnie.Bede sobie szalec,a co jak on moze to ja tez.Oczywiscie beda wielkie pretensje,a ja pierdole te pretensje.

Gość grymsien
oczywiscie,ze nie!Chyba bym zwariowala:/ Ale bardzo dobrze wie,ze ja jutro do szkoly ide rano!On ma do dziecka jutro wstac,a co to wakacje?To jego dziecko tak samo jak i moje.Ja wsatje codziennie o siodmej rano wiec moglby chyba ruszyc tylek jeden dzien w tygodniu.No ale jak zachleje pale to jedynie pochrapie mi cala noc tak,ze sie wogole nie wyspie i jeszcze pewnie bede musiala dzieckiem sie zajac,bo panicz spi:/Ja mu zrobie wojne jak wroci pijany taka,ze ho ho.Bedzie spal w salonie z bratem.Jak tak zyc bez siebie nie moga.

Gość grymsien
no...i odpisal wkoncu po pojezdzie smsowym,ze bardzo przeprasza i juz wraca do domu:) I tak ma byc:) Emocje opadly i moge nareszcie zrobic wypracownianie z angielskiego:)

Gość grymsien
"boże, a co chciałabyś żeby przez cały czas przy tobie siedział?? ;/" a jeszcze apropo.Ja nie mam nic przeciwko.Tylko nie kiedy na drugi dzien ide do szkoly.Ja tutaj nie mam mamusi ani tatusia ani tesciowej(to akurat dzieki Bogu) pod reka,ze sobie moge podrzucic dziecko w kazdej chwili.Jestesmy tylko we dwoje i sie obowiazkami musimy dzielic,zeby normalnie funkcjonowac.Poza tym impreza od czasu do czasu to ja rozumiem ale napewno nie co tydzien.Moze ty sobie pozwalasz ja sobie nie pozwole.ty pewnie nie masz zadnych obowiazkow,a my mamy dziecko wiec jestesmy za nie odpowiedzialni oboje:)

Gość grymsien
"te dzieci to wpadka czy planowane i czy z nim" co to za glupi stereotyp.myslisz,ze wszystkie trzydziechy maja dzieci ze swoimi partnerami i planowane???Trzydziestki to dopiero sie rzna po katach...juz ja wiem.Mieszkam w Irlandii i tutaj te babki wogole sie z tym nie kryja.Co innego w Polsce jakby tak jedna z druga sie pochwalily zyciem intymnem to spoleczenstwo,by je zniszczylo.Wiec robia sie za takie wspaniale matki i zony,a jak przychodzi co do czego i wyjada za granice to pierwszemu lepszemu dupy nadstawiaja.Takie jestescie dojrzale kobiety:P