Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuska..

Piątkowy wieczór na kafe - ZAPRASZAM !!

Polecane posty

Gość anuska..

kto nie ma tak jak ja planow na dzis ? siedzi na necie w poszukiwaniu czegos i niczego ;) moze razem nie bedzie tak nudno ;)

Gość polaaaaaaaaaaaaa
hej zdolowani tez moga byc?

Gość anuska..
no jasne ze moga :) wszyscy moga ;) czemu zdolowana jestes ? Angel co "znowu" ? :P

Gość polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bylam na spotkaniu, mialam poznac faceta fajny niby, zero magnetyzmu, cokolwiek, fajny, ale w ogole mnie nie pociaga... za to jego kolega... ummmmmm

Gość anuska..
no mi sie nie zdarza czesto piatek czy weekend na kafe :) dzisiaj akurat tak wyszlo (w sumie z wlasnej winy i niezdecydowania), ale nie zaluje ;) zaraz bedzie audycja moich trance'owcow :P mam drinki, jest good :D

Gość anuska..
polaaaa moze jeszcze cos 'zatrybi', chyba ze juz nie liczysz na spotkanie z nim ;) a co z tym kolega ? bo to raczej ten Cie zamagnetyzowal :P

Gość polaaaaaaaaaaaaa
ma narzeczona... Boze jaki ladny, ale nawet to nei jest najwazniejsze, zabawny, smieszny, wyluzowany, do etgo na maxa skromny

Gość Baglady_
Czesc:) Mozna dołączyc:)? Niestety tez na własne zyczenie, siedze dzisiaj w domku:) I podobnie jak autorka szukam, czekam niewiadomo na co:) Ale pamietajcie-w zyciu nie ma przypadków:) Mam ochote na martini a nie chce mi sie wychdozic z domku buuuuuu:)

Gość anuska..
uuu to juz gorzej :o bo raczej sie nic nie zdziala w takiej sytuacji.. ale nie martw sie nie ten, to nastepny ;)

jeżeli ma narzeczoną to odpuść go sobie ;) jest cała masa niezłych facetów :) bardziej 'wolnych'

no to siemka :) też sobie tu siedzę bez celu, z przyzwyczajenia raczej. piątkowy dżdżysty dzień, nigdzie wyjść się nie chce, więc sobie czytam, co kto pisze :)

Gość polaaaaaaaaaaaaaaaa
a gdzei niby sa Ci fajni , wolni :(

Gość anuska..
Baglady_ hej hej :) ja dzisiaj tez bym w ogole nie wyszla z domu, gdyby nie to ze skonczyly sie zapasy %% :P a jakos trzeba sobie umilic czas ;) teraz juz jestem zwarta i gotowa .. ale nie wiem na co hehe ogolnie ciesze sie ze jest weekend, odpoczne, a dzis po czesci ciesze sie z samotnosci :)

Gość anuska..
no sa ;) jak nie ma ... wystarczy tylko sie porozgladac, pousmiechac :P

Gość anuska..
dr. ring-ding to fajnie ze oprocz czytania tez piszesz ;) rowniez chetnie poczytam :) no a pogoda faktycznie nie za ciekawa, zimno, mokro i ponuro .. buu ;)

Gość polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
niew przedziale 25-33

Gość Baglady_
Podobno to kobieta wybiera męzczyzne, który ją wybierze;) Coś w tym jest. Kurcze szkoda, ze nie istnieje przemieszczania sie w przestrzeni:) Poszlibysmy wszyscy gdzies razem sie napić;)

Gość polaaaaaaaaaaaaaa
skad jestescie

heh, tylko że raczej nic mądrego nie napiszę - kupiłam sobie czteropak piwa i już pierwsze obaliłam prawie, hihihi. martini, jak i każdego innego wina nie lubię ;)

HEJ HEJ witam wszystkich! Można dołączyć? Ja też tak dzisiaj samotnie i podobnie jak bagLady marzę o martini hehehe, a tak wogóle login bagLady to Erykah Badu? Czy niii? :)

Gość polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slyszalam ze to mezczyzna wybiera koboete, ktora go wybrala :D