Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuska..

Piątkowy wieczór na kafe - ZAPRASZAM !!

Polecane posty

Gość anuska..
wina to i ja nie lubie , podobnie jak szampana jak innych wynalazkow blee piwa mam dosc po ostatnich wypadach, wiec po prostu czysta z cola i cytryna :) i zaczyna sie weselej robic :P

Gość anuska..
oo i nawet pojawil sie przedstawiciel plci .. noo przeciwnej :P nie jestesmy laski osamotnione :D no a dylematy odnosnie facetow chyba zawsze byly , sa i beda .. :o ja jestem z Lodzi ..

Gość terazara
dołączam się :(

Gość anuska..
noooo halo .? gdzie sie towarzystwo podzialo .? :P:P czyzby kazdy na swojej 'imprezie' ... ;)

Gość anuska..
no nuda .. tzn tu nuda .. ale co zrobic .? :P gdzie sie podziewacie ? ja maluje pazury .. jutro 'randka' , trzeba sie troche przyszykowac ehh ale nie wiem czy mam na nia ochote :(

Gość anuska..
nie mam ochoty, bo ja tego Pana tylko bardzo lubie, na tym koniec i wiem ze inaczej nie bedzie... i mimo ze mu to mowie, on sobie robi jakies nadzieje :( nie chce zeby tak bylo, ale on tego nie rozumie .. i czeka mnie rozmowa, znowu o tym samym :(

Gość anuska..
podobno inteligetni sie nie nudza .. :P jak widac, na kafe sami inteligentni :) tym lepiej :) chociaz ktos moglby cokolwiek naskrobac ;)

Gość anuska..
no wlasnie nie rozumie :( ale strasznie nalega na to spotkanie, na nastepne spotkania .. ja wiem ze nic z tego i tak nie wyniknie, wiec szkoda mojego/naszego czasu.. dlatego jutro musze raz a porzadnie wyjasnic o co biega - przynajmniej z mojej strony.. nie bedzie latwo, wiem to :o

Gość split second
tez spedzam ten dzien w samotnosci :( chyba juz sie przyzwyczaikam do tego :( moj facet woli spedzan wolne weekedny z kumplami, a ja siedze na kafe i placze :(