Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotka na drewnianym dachu

prezerwatywy w moim domu

Polecane posty

Gość pewnie wzial cie za taka
kobieta, ktora miala wielu partnerow, zwlaszcza wielu partnerow z ktorymi uprawiala oral a zwlaszcza anal to kobieta gorszej kategorii

Gość Kotka na drewnianym dachu
Są dwie możlwości - albo nikt Cię nie chce wziąć - albo nikt Ci nie chce dać a, trzecia możliwość to te dwie rzeczy na raz ;) :D

Gość twój piotruś
fajne masz cycki :)

jestem facetem i nienawidzie kobiet z bujna przeszloscia, takie wydaja mi sie malo delikatne, malo niewinne i malo anielskie

Wielbicielko Piotrusia, ja wyraziłem swoje zadnie wczoraj (jest na poprzedniej stronie) a temat proponuję zmienić w kierunku Twojej jakże seksownej talii ;) Tym bardziej kręcącej, że nie jest nastoletnia :)

ale to tak trudno odmowic sobie sypiania z facetami bez milosci?

poza tym to oblesne ze kobieta by miala prezerwatywy po exie :O

pewnie wziął cie za taką... większość ludzi nie jest aseksualna to po pierwsze ,po drugie myślisz,że każdemu trafia się zaraz miłość na całe życie?? za chwilę mi powiesz,że zostaje jeszcze zaspakajanie się typu "robótki ręczne" , ale większość ludzi chyba jednak woli móc przytulic się do tej drugiej osoby i poczuć realny dotyk, niż onanizować się w kącie w pokoju przed komputerem albo świerszczykiem,bo to zakrawa mi właśnie na nieco chorobliwe zajęcie :P

a jak ktos jest prawiczkiem i potem musi trafic na dziewczyne, ktora miala wielu facetow i luzne podejscie?

Gość Rocky masturbator
Wielbicielka zjechałem se na ręcznym pod twoją fotę właśnie. Dzięki było miło :)

blokers określenie "fajna dupcia" tez mi się nie podoba,bądź bardziej kreatywny ;) pewnie wziął cię za taką...coś czułam,że jesteś prawiczkiem :) więc prawiczku kto cię zmusza byś wybrał tę złą,niegrzeczną,"brzydką",mało anielską dziewczynę?? ...nic nie musisz,chcesz to taką bierzesz,nie to nie...albo wyrażaj się precyzyjniej ;)

bo zawsze mozna na taka trafic, na poczatku sie nie dowiedziec, a potem sie zakochac i wielkie buu

pewnie wzial... - dlaczego "buu". Jeszcze się przekonasz, że kobieta z umiejętnościami (któe jednak nabywa się w wyniku praktyki), to prawdziwy skarb. Niedoświadczona dziewica w nerwicę może człowieka wpędzić a nawet nerwy psują atmosferę podczas bzykanka :o