Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotka na drewnianym dachu

prezerwatywy w moim domu

Polecane posty

hej, mam trochę nietypowego zgryza.... :) aż glupio pisać z facetem, ktory jakiś czas się spotykam, postanowiliśmy iść do lóżka, wiem takich rzeczy się nie planuje, ale On mieszka w innym mieście i napaliliśmy się nawzajem na to na odleglość, przez telefon. Spytal czy powinien przywieźć prezerwatywy, a ja na to - tak, ale nie poczekaj, jakieś powinnam mieć w domu. No bo rzeczywiście jakieś mi od ponad pol roku leżą, a do tego kupilam paczkę nowych z myślą o tym nowym - serio! I jego zatkalo, że jest zaskoczony, że w moim domu mam prezerwatywy i mogę po nie sięgnąć jak po mleku do lodówki! co jedno wiem, bardzo mnie skrzywdzil osądm, jakbym byla ku..., a po drugie - co faceci myślą??? mamy xxi wiek, ten przeciez wie ze dziewicą nie jestem, bo trudno nią być w wieku 32 lat...do tego mam się wstydzić że myślę o antykoncepcji czy co???? czekam na wasze opinie a mam nadzieję że temu mojemu przejdzie, bo to jaieś szalenstwo..nie chcę go stracić przez takie gadanie, bo serio dużo dl siebie znaczymy i duzo czujemy. Mam nadzieję że mu się w glowie coś z tego powodu nie poprzekladalo??? jak sądzicie?

no mam nadzieję że mu też ten foch przejdzie...no bo bez przesady!

Gość ft76r2635er265wewe
hehe rzeczywiscie smieszny koles ze wyskoczyl z takim pytaniem:D

Hehehe...no racja. jeszcze podsumowal haslem typu - no ja widzę że Ty jesteś bardziej doświadczona ode mnie.... no comments....

35

Gość prorokee
w sumie niech się cieszy,że nie są używane :classic_cool:

Gość facet tez
No mnie by tez zatkalo !!! Z praktycznego punktu widzenia masz racje ale odebralbym to "wiesz po Twoim poprzedniku zostalo mi pare gumek...., moze nawet znajde jego stara szczotke do zebow to swojej nie musisz przywozic". Jezeli jednak bym uslyszal "Mialam na ciebie juz od dawno chrapke i pomyslalam jakby co" to by mi to bardzo schlebilo ! Komdomy lepiej miec i nie potrzebowac, niz potrzebowac i nie miec !

Gość fillonka
"wiesz po Twoim poprzedniku zostalo mi pare gumek...., moze nawet znajde jego stara szczotke do zebow to swojej nie musisz przywozic". hahaha :D

powiedz mu ze bezpieczniki (gumki) sa jak pistolet.... lepiej miec i nie potrzebowac. niz potrzebowac a nie miec... a tak szczerze to co za roznica kto ma bezpieczniki... przezorny zawsze zabezpieczony...

no gadaliśmy na ten temat i po prostu powiedzial że go zaskoczylam i tyle. A pytal dlatego, bo bywa że kobiety nie stosują prezerwatyw, bo mają alergie albo z innych powodów. Powiedzial że to facet ma myśleć o tym, to męska sprawa pomyśleć o zabezpieczeniu i zapewnić to. Poczul się źle z tym po prostu i tyle. hmmm..no i zrozum tu faceta. fakt, ten akurat wydaje się być mężczyzną dla niego znaczy wiele coś takiego jak rola mężczyzny w relacjach damsko-męskich, urażona po prost duma.... nawet to chyba rozumiem :)

Gość fgjldfkjjjl
A bo palnęłaś tak, że nie dziw się że się zmieszał. Odpowiedż "zostało mi parę prezerwatyw" brzmi tak, jakby parę dni wcześniej jakiś inny u ciebie był i nie zdążył ich zużyć.

tak mnie jeszcze zastnawia jedna rzecz, czy przypadkiem nie schowac przed jego przyjazdem moich kulek analnych i 30 cm czarnego wibratora

Gość pewnie wzial cie za taka
ktora sypia bez milosci z roznymi facetami i jak jest wolna to sobie kumpli zaprasza do domu na seks :O

poza tym szybka jestes skoro pol roku temu spalas z innym, a teraz juz idziesz do lozka z nowym

tak bardzo szybko, a co ma piernik do wiatraka? halo, tu nie średniowiecze! na co mam czekać? Facet mnie kręci, nadajemy na tych samych falach od 2 miesięcy i mamy ochotę na siebie.... dziwne że nie zrobilismy tego zaraz na początku, ale wtedy to bylby tylko seks, teraz okraszony mocnymi uczuciami :) zresztą co ja się tlumaczyc będę, jutro niezle bzykanko sie szykuje hehe

no, niestety jeszcze istnieje u nas cimnogród wiejski nie obrażając mieszkanców wsi że wszystko co związane jest z potrzebami seksualnymi dojrzałych kobiet traktowane jest jako prostytucja i kurewstwo Przecież to jest normalne w edukowanym społeczeństwie że kobieta 30-sto letnia ma prezerwatywy czy wibratorek i współczuje ci tego bzykanka z tym facetem o takich poglądach

2 miesiace to nie tak krotko, to dobry czas na pojscie do lozka jak macie ponad 30 lat, ale pewnie nie raz juz spalas z kims bez milosci i niejednego partnera mialas

no tak..gdybym miala czekać na milość to do tej pory bylabym z jednym facetem tylko spala.... i nie chodzi o to ze robię to z kimkolwiek,do każdego z mojego partnerów przecież coś czulam, to nie byly bzykanka z przypadku.... no ale żeby kogoś kochać, nie wystarczy z nim dobrze się tylko czuć :) a co do mojego nowego Mężczyzny - mam nadzieję, że zaskoczy mnie pozytywnie, pomimo malego zgrzytu PRZED :D jutro się dowiem :D - tak na serio to pierwszy raz w życiu TO tak planuję, że wiem że się ma wydarzyc..dziwne uczucie :D

nie możesz tak już sobie planować bzykanka bo popadniesz w nerwicę seksualną.Weź sobie na luz to jutrzejsze spotkanie i... korzystaj ile się da, a w trakcie wyczujesz czy on jest ciemnogród czy tylko mówił tak dla zasady żeby dobrze wypaść jaki on "moralny"

Gość Nie rozumiem Ja można
czy seks traktujecie jak zjedzenie hamburgera? Z byle kim? Byle gdzie? Byle jak? Straszne!!!!!!!!!!!!!!!

dlaczego od razu wpadasz w skrajności nasi politycy Czy naprawdę w tych polskich szkołach nie mogą nauczyć ludzi w wypośrodkowywaniu poglądów ????

to jestes puszczalska, jesli uprawialas seks bez milosci. traktujesz to jak jedzenie hamburgera :O

wypraszam to sobie, ale moj Mężczyzna nie jest kimkolwiek i byle kim i nie robię z Nim tego jak popadnie :D i na pewno do hamburgera tego nie porownam..chyba ludzie z problemami seksualnymi tak do tego mogą podejść - jeśli biskość fizyczną traktują tak negatywnie - JAK ZLO KONIECZNE wspólczuję waszym partnerom - będziecie to robić przez dziurkę w prześcieradle? ekstra

ale pewnie dalas tylka niejednemu juz

dalam i bralam, bo na tym polega seks....dziecko :D zazdrość tylek ściska? :D przykro mi....