Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana111

były nie daje mi spokoju

Polecane posty

Gość zaklopotana111

witam.może ten topik już byl. nie wiem szukałam i nie znalazłam nic podobnego dlatego zakładam nowy. nie wiem już co mam robić.rozstałam sie z chłopakiem jakiś miesiąc temu a on do tej pory dzwoni,pisze chce na sile przyjeżdżać do mnie.nie raz stoi pod moja szkoła i mnie pilnuje.zaczynam się bać.ustawia nawet dziwne opisy na gg.wiem ze w moim kierunku...to jakieś groźby. nie chce juz z nim rozmawiać. bo zawsze słyszę tylko jak mu ciężko i ze mu przykro po tym wszystkim. na gg tez go unikam bo albo mnie obrazi albo się kłoci ze mną. mam go już dosc. niejednokrotnie mówiłam żeby dal mi spokój bo obiecał mi go dać a on tego nie rozumie. nie wiem już jak mam z nim rozmawiać... poradźcie coś ... mi już brak pomysłów... wiem że moze mu być ciężko ale on przesadza ...

Gość skacowany193
coż mogę napisać chciałbym mieć takie problemy ...

Gość zaklopotana111
czyja fote?

Gość zaklopotana111
dla mnie to poważny problem bo chcę zacząć żyć normalnie a on mi to uniemożliwia

Gość twojego chłopaka bo
blokers i ławkers to para gejów

Gość zaklopotana111
byłego chłopaka ... a jak wyśle to go dorwiecie i wytłumaczycie mu ? ;)

Powinnaś przestać go unikać i zacząć z nim rozmawiać. W przeciwnym razie mu odbije i coś ci zrobi...albo sobie. Rozstanie z tobą było dla niego traumą z którą nie potrafi sobie poradzić. Pomóż mu.

Gość qwertylkj
też tak miałam... Zrewałam i nie chciał tego zrozumiec... Specjalnie zaczęłam się spotykac z jego przyjacielem, ktory mnie bardzo lubil, to podziałało na niego jak kubeł zimnej wody i miałam spokój ;)

Gość zaklopotana111
ja rozumiem. ale on wbił sobie do głowy że łatwiej mu będzie zapomnieć o mnie jak będziemy się spotykać i dzwonić d siebie...przecież to bez sensu.

Nie rozumiesz. On o tobie nie zapomni nigdy. Chodzi o to aby zdołał się uporać z negatywnymi emocjami które dręczą go w związku z faktem że się rozstaliście i już nie jesteście parą. Pomóż mu dojść do ładu ze sobą. Po pewnym czasie da ci spokój ale pamiętać ciebie będzie zawsze.

Gość zaklopotana111
wiem właśnie czekam na niego. chce z nim szczerze pogadać. i dojść do wniosku co dalej. bo tak się żyć nie da dzięki tym co odpowiedzieli na mój post

Gość Palant
Ja tam sądzę, że same sobie na to zasłużyłyście trochę... Niektóre z wasza dużo kłamią, inne za szybko i bezmyślnie wchodzą w związki...a jeszcze inne nie nauczyły się kochać... Powinnyście oglądać więcej filmów typu "brzydka prawda" , " jedz, módl się, kochaj" i wyciągać z nich odpowiednie wnioski też dla własnego życia.