Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figofara fongo

Podrzuccie jakis pomysl na gorace danie na jutrzejsza imorezke.....

Polecane posty

Gość figofara fongo

nagła pusta mnie ogarnela i nic sensownego nie moge wymyslec. bede wdzieczna za jakies wskazowki |🌼

Gość figofara fongo
ech tylko na 4 osoby i impreza to moze zbut duzo powiedziane, ale bedzie alkohol i dlugi wieczor wiec cos na cieplo sie przyda..

Gość lamella
tagiatelle w sosie szpinakowo-śmietanowym. na maśle poddusić rozgnieciony czosnek, dodać liście świeżego szpinaku (sporo), posolić (sporo), popieprzyć, jak liście zmiękną - dodać śmietanę, 18tkę piątnicy. ugotować makaron - i to wszystko. Robi się w 15 minut, tylko liście trzeba wcześniej opłukać

Gość figofara fongo
szczerze mowiac tez o niej myslalam ale chyba odpada zwazywszy na to ze te osoby goscilam juz wielokrotnie zapiekankami domowej roboty z pieczarkami ,bigosy, strogonowy, żurki a nawet grochowke;)

Gość figofara fongo
ja uwielbiam szpinak❤️ ale moi goscie nie, wiec ten przepis wykorzystam w najblizszym czasie jako obiadek dla mnie mniam mniam

Gość zrób piersi z kurczaka
a na nie pieczarki i ser a to wszystko zapiecz w piekarniku

Gość do podrzucania najlesze sa
nalesniki

Gość Joela
Zrób leczo ,nic prostszego .Papryka,cebula ,pomidory bez skorki,trochę pokrojonej wędliny ,przyprawy .Jak chcę zwiększyć ilość to dodaję trochę białej kapusty ,lekko obgotowanej a w sezonie fasolkę szparagową też obgotowaną .Albo upiecz białą kiełbasę w piwie i do tego surówka np.z kiszonej kapusty.Gdzieś podawałam przepis na skrzydełka i pałki z kurczaka na ryżu ale nie mogę znależć -to super potrawa na imprezę.

Gość Joela
Poszukaj na pierwszej stronie w Co na imieniny na Gotowaniu,dom,ogrod tam znalazłam ten moj przepis