Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mmaarrttaaaaaaaa

Objaw ciąży - ważne!

Polecane posty

Gość laylaaaa27 27 27
moze byc objawem ciazy, u mnie na przyklad byl...

Gość ewkaa27
ale jest wazny gdy zrobiony kilka dni po spodziewanej miesiaczce wiarygodniejszy jest test beta.mnie bola co miesiac i wtedy wiem na pewno ze mam dni płodne ból tak przez 3dni

Gość ewkaa27
a opoznia Ci sie miesiaczka??

Gość ewkaa27
to zrób test polecak Quick.Ja juz jestem mamą a pierwszym objawem był brak miesiaczki potem zrobiłam test od razu dwie kreski po ok.dwoch tyg.od tetu zaczeły sie wymioty,mdłosci i pobolewały mnie jajniki

No ja mam straszne mdłości tylko zastanawiam się czy to nie od tego ciągłego jedzenia;p;p To jest jakieś dziwne no nic nie pozostaje mi nic innego jak zrobić test...

Gość a ja kocham to
a mi 2 dni sie spoznia okres i mam biala rzadka wydzieline myslicie ze jestem w ciazy w 1 ciazy tak nie mialam.

Gość ewkaa27
dokladnie zrób test,bo ciezko cokolwiek oceniac,kazda kobieta ma inne objawyDaj znac co wyszło.ps zrob test z porannego moczu

ok zrobie ale troszke sie boje...;p jak mam tak obzerac się i wymiotowqc cala ciaże to chyba zwqriuje...;p Mam nadzieje że to jakaś chwilowa burza hormonów tylko ;-) Dzięki za odpowiedzi ;-)

Gość ewkaa27
ja tez duuuzo jadła ale tylko na poczatku ciazy z tym ze zwracałam wszystko utyłam tylko 11kg dzi mój synek ma 3latka :)

Gość do -tak chyba bedzie lepiej
to malo wiesz, bo to wcale nie jest wiarygodny objaw ciazy, powodow zatrzymania miesiaczki jest wiele, niekoniecznie ciaza! Wiarygodnym potwierdzeniem ciazy jest obraz ultrasonograficzny oraz echo serca plodu!

Gość agatka9082
no wiec tak każda dziewczyna ma inne objawy .... bóle jajników to norma ... różne kolory wydzieliny tez od jasne do ciemnej prawie brązowej.... a co do wymiotowania ja jestem w 6 tygodniu i ani razu nie wymiotowałam ... czyli jednak da sie :P