Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

im_me

DO SWIAT 10KG MNIEJ

Polecane posty

witajcie! ;) Mam pare kilo do zrzucenia..do swiat chce byc lzejsza o 10kg :) Zaczynam od jutra..kto ze mna? Na pocztek mysle o diecie 1500kcal..ktos ma zle doswiadczenia z ta dietka??Badz dobre??Piszcie kobietki! Pozdrawiam

a juz myslalam,ze nikt sie nie przylaczy ;) Ja zaczynam od jutra..Bede sie dzielila z doswiadczeniami :D Jutro przy sniadanku wpadne napisac ilu kaloriowe bylo sniadanko ;) Ty tez bedziesz na 1500kcal dziennie??W sumie to ja mysle ze bardziej skuteczne bedzie 1000kcal dziennie..zobacze po pierwszym dniu ;)

Gość a po co ci
10 kg do swiat mniej jak w swieta i sylwestra nadrobisz 15 wiecej?

tobie zycze tych +15kg w swieta.. :P Ja nie przytyje,bo nie po to chce zrzucic te 10kg teraz zeby pozniej w swieta sie obrzerac i przytyc...

U mnie sniadanie i obiad razem 648kcal...A gdzie sie podziala cherry1234?? Jak Ci idzie ??

Gość grabarka
gratuluję ambicji..

Gość red_32
Ja się dołączę, mam nadzieję że się jeszcze odchudzasz :)

Ja również chcę liczyć kalorie, jaki mam cel 5-10 kg. będę zadowolona nawet jeżeli będą to 3 kg mniej :)

im_me mam nadzieję że jeszcze będziesz pisała na swoim topicu ;) Ja dzisiaj nie przekraczam 1500 kcal. Jadłospis podam później. Układam go wg tabeli kalorycznych z Super Lini. Szczerze mówiąc jeszcze nie mam konkretnych założeń, gdyż jak coś postanawiam bierze w łeb, dlatego tym razem bez większych ustaleń, obietnic, przyrzeczeń :)

osobistyT - wiem,wiem dlatego ja staram się jeść najwięcej na śniadanie i w miarę upływającego dnia coraz mniej, jeżeli chodzi o warzywa to również staram się spożywać ich jak najwięcej. Owoc 1 szt. dziennie np. jabłko lub banan czy winogrono kilka ziarenek łączę z reguły z naturalnym jogurtem i zjadam ok. 17 Obiad mięso + surówka , zupa w kubku bez makaronu a jeżeli makaron to 2 talerze zupy bez II dania. śniadanie to ok. 2 kromek chleba z wędliną i warzywami lub jajecznica z 2 jaj. to tak w :)

osobistyT - wiem,wiem dlatego ja staram się jeść najwięcej na śniadanie i w miarę upływającego dnia coraz mniej, jeżeli chodzi o warzywa to również staram się spożywać ich jak najwięcej. Owoc 1 szt. dziennie np. jabłko lub banan czy winogrono kilka ziarenek łączę z reguły z naturalnym jogurtem i zjadam ok. 17 Obiad mięso + surówka , zupa w kubku bez makaronu a jeżeli makaron to 2 talerze zupy bez II dania. śniadanie to ok. 2 kromek chleba z wędliną i warzywami lub jajecznica z 2 jaj. to tak w :)

Gość kasiamała****
ja odchudzam sie od 2 tyg, nie jem chleba,słodyczy kolacji, od 2 dni piję ocet jabłkowy. wszyscy mi mówią ze schudłam ja widzę że twarz mi przeciągło a, jak to możliwe naprawdę jem połowę mniej dlaczego waga stoi w miejscu???????

Gość grabarka
zrezygnowałam z obiadów to pewniak,że schudnę