Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie mogeee

czekanie na tel po romowie kwalif- koszmarrr

Polecane posty

Gość juz nie mogeee

telefon milczy.... chyba trace nadzieje....., mowili ze sie odezwa do dzis a sie nie idezwali, chyba to koniec :(

Gość a laske dobrze zrobiłas

Gość tak to koniec
przegralas zycie nie odezwali sie i nic juz nie bedzie takie samo.... w mc donaldzie ciagle przyjmuja do smarzenia frytek no chyba ze masz wieksze aspiracje:P ale na dobry poczatek nie krecilabym nosem

Gość juz nie mogeee
sam sobie rob laski, czy jest tu ktos do kogo sie odezwali pozniej niz obiecywali?

Gość juz nie mogeee
tak to koniec-- :P:P :P :P nie wiem czy przegralam ale akurat na tej pracy to mi zalezy, lepsza niz macdonald :P

Gość Dorinka30
czekaj tydzień a później sobie daruj i szukaj dalej...ja tak robie od 2 mc :)

Gość juz nie mogeee
i laskę zrobiłam jak nalezy z połykiem

Gość juz nie mogeee
czy do was tez sie odezwali pozniej niz obiecywali? czy sa jakies oznaki ze rekruterowi sie kandydat spodobal? (odp typu ma erekcje to dziekuje :P ) kurcze, ta rozmowa mi naprawde dobrze poszla....

Gość tak to koniec
nigdy nie dzwonia pozniej niz obiecali wybrali juz kogos na twoje miejsce widocznie lepiej ciagnie

Gość juz nie mogeee
podszyw wyzej no tydzien to minie w poniedzialek, tylko ze mowili ze odezwa sie "moze do piatku.".. doslownie tak..

Gość tak to koniec
do mnie zadzwonili punktualnie o tej o ktorej mieli zadzownic a jak wychdozilam z rozmowy to babka powiedziala mi ze swietnie mi poszlo i bylaby na moim miejscu dobrej mysli. jak ci tak nie powiedzieli to znaczy ze jestes do dupy

Gość juz nie mogeee
same podsywacze... a laskę zrobiłam jak nalezy....

Gość Dorinka30
mnie też sie zawsze wydaje ze dobrze poszło...nie ma dla mnie pytań na które nie mam odpowiedzi, z każego wybrnę i ciągle doopa :) szukaj dalej w końcu trafisz :)

Gość zamiast sie zamartwiac
szukaj innych ofert i pisz listy motywacyjne. Jak sie odezwa to dobrze, jak nie to przynajmniej nie stracisz czasu.

Gość Dorinka30
ja sobie dałam max pół roku....potem zaczne się martwić a na razie luziiiiiiiiiik :) odpoczywam, śpie do południa, chodze na basem, niczym sie nie martwie...radze zrobić to samo :)

Gość kolomotywa
przecieram oczy.. czy WY naprawdę wierzycie w te telefony?? : D chyba zartujecie... zdajecie sobie sprawy, że jakbyście powaliły na kolana, to MACIE tą pracę?! "zadzwonimy" = nic z tego w uprzejmym tonie...

Gość juz nie mogeee
no tak, tylko ze tu nie mozliwosci dostania od razu pracy bo to byl pierwszy etap, zawsze jest drugi poza tym, najsmieszniejsze jest to, ze wydawalo mi sie ze rekruter byl zadowolony z moich odpowiedzi, wlasnie cos zpostu wyzej, ze byl dobrej mysli, no a tu taki zonk :O

Gość kolomotywa
na uczelni na marketingu powiedzieli nam ze to tak wygląda telefon=dziękujemy ślicznie