Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i co z tgo

sprawa rozwodowa

Polecane posty

Witam ponownie,chyba mało ludzi ostatnio tu zagląda,nikt jakoś nie chce mi udzielić porady co i jak wygląda w mojej sprawie!Wystąpił kolejny krok ale ze strony mojej żony,a mianowicie sprawa o alimenty!Z racji tego że rzadko odbieram pocztę,pierwsza rozprawa odbyła się beze mnie,żona nic mi nie powiedziała,że taka założyła,pismo skierowane do mnie zaadresowała na firmę w której pracuję i tak w ten sposób nasze prywatne sprawy wyszły na jaw w dyrekcji,kadrach i nie wiadomo kto to jeszcze obejrzał?Nie upieram się by nie płacić,ale wymyśliła kwotę mojego zarobku,żąda przez to takich a nie innych alimentów?Poza tym to ja zabrałem córkę na wyjazd na 10 dni do mej siostry w londynie,częściowo sponsorowany przez nią,to ja zapłaciłem wyjazd na kolonię 2 tygodnie,poza tym prawie każdy weekend zabieram dzieci do siebie,poza tym spłacam kredyt za dom nasz wspólny,mam jeszcze komornika za nasze wspólne wcześniej zaciągnięte kredyty!A żonka jeżdżąc autem od swego faceta,wyższa półka,on też A4 w nowej budzie,poza tym żona sprzedaje nasze wspólne auto,które jej pozostawiłem!Pracuję i właściwie nie wiem poco to wszystko płacę,nie mam po części wyjścia z mej sytuacji,pozostanie jej racja,by sprzedać dom,ale dlaczego,aby jej ulżyć przyznać że miała rację ?A teraz jeszcze koszty adwokata które mnie czekają i nie mam za wiele czasu na decyzję!Ktoś mi poradzi co w takiej sytuacji zrobić?Pytanie to kieruję do wszystkich tu zaglądających !FACECI TEŻ DOSTAJĄ PO DUPIE I CO Z TEGO?

Gość wiek
Oboje na to zapracowaliście.Czemu wypominasz swoim dzieciom to co dla nich robisz?Ale ,współczuję ci i każdemu kto takie coś przechodzi.

Gość wiek
Podziękuj swojej żonie w myślach za wszystko co było dobre między wami i pozwól jej odejść.

Gość eliza

Jeśli chodzi o takie sprawy to lepiej jest mieć pewność. Jak podejrzewałam męża o zdradę, to od razu zgłosiłam się do Pani detektyw Skrzypek z Wrocławia. Pomogła mi zebrać dowody na niewierność moje małżonka. Bo niestety okazało się to prawda.