Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość requiemm

Pytanie do studentów trzeciego roku licencjata i starszych!

Polecane posty

Gość requiemm

Uczę się zaocznie na prywatnej uczelni. W przyszłym roku powinnam bronić pracę licencjacką. Nie byłam ani razu u mojego promotora i nie mam nawet wybranego tematu pracy, że nie wspomnę że nie wiem nawet jak się do takiej pracy zabrać. Czy to duże przegięcie z mojej strony? kiedy wy zabraliście się za pisanie pracy i ile wam to zajęło?

Gość magisterską
zaczęłam pisać mniej więcej od marca, a broniłam się w czerwcu...

Gość nie czaję czemu nie byłaś
u promotora. Ja miałam temat pod koniec 2 roku wybrany i na zaliczenie musiała oddać koncepcje pracy. Inaczej miałabym seminarium w plecy...ale studiuje na państwowej uczelni. Tak na dobre zaczęłam pisać pracę w styczniu, a obroniłam się 7;07;2009.

Gość temat wybralam w styczniu
a promotora juz w październiku,vt6ylko, że temat pracy zmienilismy. Pisać zaczęłam w styczniu a obroniłam się 19.06, pracę oddałam pod koniec maja

Gość reqiemm
piszcie jeszcze czy jesteście studentami uczelni zaocznych bo to znacząca różnica. czyli wnioskuję z waszych wypowiedzi że jeśli dziś po raz pierwszy pojawię się a seminarium z propozycją tematu ale bez pomysłu na napisanie pracy to nie będzie tak najgorzej?

Gość w temacie
Pocieszę Cię. Już nie pamiętam, kiedy wybrałam promotora, ale pracę zaczęłam pisać w lutym - napisałam ją przez dwa tygodnie, ale normalnie siedziałam przed kompem po kilkanaście godzin dziennie, a obronę miałam 5 kwietnia.

Gość w temacie
Studiowałam zaocznie i też prywatnie. Wszystko zależy od promotora, ale w końcu musisz się z nim spotkać.

Gość requiemm
dwa tygodnie temu słyszałam rozmowę chłopaka z roku z moim promotorem. przyszedł do niego z gotowym tematem a on do niego "to za dwa tygodnie umawiamy się na pierwszy rozdział"... koszmar jakiś

Gość kierowniczkaaa
ja swoja prace napisalam w tydzien serio :) w ogole nie chodziłam na seminarium, mialam wczesniej temat i jakies dane ale olewałam to i kapłam sie ze nie mam na tydzien przed złozeniem prac :/ a brobnilam sie ze 2 tyg pozniej :P da sie uwierz :D dostałam 4, a na dyplom 3.5 studia dzienne uniwerekek ekonomia :D

Gość requiemm
o i takie odpowiedzi lubię :)

Gość requiemm
może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość dara koralowa
ja licencjat robilam na dziennych, pierwszy rozdzial napisalam w grudniu ale potem zmienialam ciut bo musielismy oddac, w pazdzierniku mielismy pierwsze spotkanie,na drugim trzreba bylo miec temat a jak ktos nie mial to promotor dawal propozycje, mialam luzackiego promotora, w sumie nadal mam bo teraz mam namagisrerskiej tego samego, w przyszylm roku bronie magisterki i nie zczelam pisac ale temat mam od kwietnia chyba, ale to zalezy wszytsko od promotora bo teraz studiuje zaocznie na panstwowej ale niektorzy bez 1 rozdzialu nie dostawali zaliczenia seminarium, ale to u innych promotorow, nam dawal bez niczego i to 5:)

Gość requiemm
byłam i jest lajcik. niby mam oddać pierwszy rozdział pracy za trzy tygodnie ale myślę że nie jest tak źle.