Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frazesa

ciuch za 100zł vs ciuch za 40zł

Polecane posty

Gość frazesa

Z własnego doświadczenia: spodnie za 150zł rozciągnęły sie tak bardzo że nie można w nich chodzić spodnie za 40zł też trochę sie rozciągnęły ale nie wygląda to tragicznie, nic nie odstaje. sweter za 70zł - po jednym paraniu robi sie szmatowaty (a piorę ręcznie) sweter za 20zł - kilka prań i nadal dobrze sie trzyma czy teraz tańsze rzeczy lepiej są szyte? są bardziej wytrzymałe? kiedyś kupując drogi ciuch z dobrego sklepu wiązało się to z dobrą jakością a teraz...

Gość po prostu z reguly placisz
dodatkowo za marke i tyle ja mam upatrzony sklep gdzie kupuje np swetry welniane albo z domieszka jedwabiu za 20-50zl a przeciez pelno w kazdym sklepie poliestrowego badziewia za 100zl i wiecej-co nie znaczy ze mam to kupic i zmarnowac pieniadze

Gość frazesa
no właśnie większość ludzi lubi przepłacać tylko dlatego żeby pochwalić sie sweterkiem z Zary ja ostatnio przeszukalam wszystkie sklepy w poszukiwaniu spodni, w zasadzie nic ciekawego nie było a jak było to za zbyt duże pieniądze jak dla mnie. ale znalazłam świetne spodnie za nie dużą kase (40zł) takie jakie chciałam...

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ja mam dokładnie odwrotne doświadczenia -spodnie za 200zł w stanie prawie idealnym od 3 lat -spodnie za 50zł max na jeden sezon -sweter za 100zł mam go już 4 rok -sweter za 40zł wywaliłam po pierwszym praniu

Gość takobieta
tez raczej rzadko kupuje sobie drogie rzeczy ale jak juz cos kupie to nosze nawet kilka lat.

Gość po prostu z reguly placisz
no pewnie ze drogie ciuchy bywaja super jakosci tak naprawde nie ma na to reguly cenowej-trzeba patrzec na metki ze skladem i 'macac' tkanine;)

Gość Natucha-Mucha.
Ja też tak *chyba* uważam... JA kupiłam sobie drogie panie rurki marki muskieter za 99zł Chodzę już 5 rok...... ...i są w Super-idealnym stanie.. i kupiłam sobie Shorty marki Nike air (welurowe) Chodziłam tylko pół roku....i zrobiło się starcie... :(

a ja kupuje i takie i takie i to naprawde zalezy od przypadku chyba bo raz drogie i dziadostwo a tanie super i na odwrot.

Gość liberal girl
w tych przedziałach cenowych, które podajecie- jakość nie zależy od ceny. Jesli coś kosztuje 20-50 zł więcej to raczej ma to znikomy wpływ na jakośc, jest raczej tylko marżą. Trzeba czytac metki, sprawdzać materiały i nie przepłacać bez potrzeby :)